BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

4 kişiyi hunharca öldürmüş

Adana bir "Ohh!" dedi. 4 kişiyi öldüren seri katil nihayet yakalandı.

Abone ol

Adana ve Ceyhan ilçesinde 4 kişiyi öldüren seri katil Nuri Çalışır(32) Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin yapmış olduğu operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 01 Kasım 2006 günü Ceyhan Mitatpaşa Mahallesi'nde Deniz Köse'nin silahla öldürülmesi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda; olayın şüphelilerinden olduğu tespit edilen Nuri Çalışır, polisin yapmış olduğu başarılı operasyonla 12 Aralık 2007 günü Adana'da Hüseyin Akgönül'le birlikte yakalandı.

Zanlıların bulunduğu otomobilde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait mermiler, sahte kimlik ve çeşitli şahıslar adına düzenlenmiş senetler bulundu.

Şahısların ikametlerine yapılan aramalarda ise çok sayıda mermi, ruhsatsız av tüfeği , 350 gram kubar esrar, kelepçe ve bıçak ele geçirildi.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan araştırmalarda, Nuri Çalışır'ın 01 Aralık 2006 günü Ceyhan'da Deniz Köse'nin tabanca ile öldürülmesi, 2005 yılında Yalçın Uğurlutan'ın tabanca ile öldürerek Papaklı köyüne gömülmesi, 2004 yılında Adana'nın Yüreğir İlçesinde Danişment köyünde İsmail Soner Gürler'in öldürülmesi ve 2006 yılında Adana otoyolunda bir araç içerisinde kuyumcu Sebahattin Tokmazlar'ın tabanca ile öldürülerek ve araçta bulunan altınların gasp edildiği olayları gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Ayrıca 2006 yılında Adana'da Murat isimli şahsın tabanca ile yaralanması, 2006 yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Adil Soytorun'un kaybolması, Adana'da 2007 yılında M.Ş isimli şahsın silah ile tehdit edilmesi ve otoyolda birçok gasp olaylarına adı karışan Nuri Çalışır, bugün Ceyhan Adliyesi'ne sevk edildi