BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerin gururu sporcu

Sarıyer Belediyesi sporcusu Gülderen Çelik ilçenin gururu oldu.

Abone ol

Türk Bayrağını uluslararası müsabakalarda göklerde dalgalandıran Sarıyer Belediyesi sporcusu Gülderen Çelik, Sarıyer’in gururu olmaya devam ediyor.
Milliyet gazetesinin düzenlediği “Geleneksel Yılın Sporcusu” anketinde Çelik yılın sporcusu adayları arasında gösterildi.

İki kez dünya Şampiyonu olan başarılı sporcu Gülderen Çelik’in Milliyet Gazetesi tarafından “Yılın Sporcusu adayları” arasında gösterilmesi üzerine, bundan kendisinin ve tüm Sarıyer’in guru duyduğunu ifade eden Sarıyer Belediye Başkan Yusuf Tülün; ‘’Biz sürekli sporcularımıza destek veriyoruz. Gençlerimizi spora yöneltmek için ilçemizde spor adına önemli adımlar atıyoruz. Başarılarıyla bayrağımızı göklerde dalgalandıran sporcumuza çok teşekkür ediyorum ve böylesi önemli bir organizasyonda yılın sporcusu adayı olduğu için kendisiyle bir kez daha gurur duydum. Tüm sarıyerlileri ankete katılmaya davet ediyorum. Oylarımız Gülderen Çelik’e “ dedi.

Ankete katılın

Vatandaşlar Milliyet Gazetesi’nin 29 Aralık’a kadar dağıtacağı kuponları doldurarak ve http://www.milliyet.com.tr/anket/yilin_sporcusu2007.html internet adresinden ankete katılabilirler.

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Bayan Karate Takımı sporcusu Gülderen Çelik bu yılda 48 ülkenin katıldığı Avrupa Şampiyonasında 53 kiloda Şampiyon oldu. Daha öncede 2 kez Avrupa, 2 kez de Dünya Şampiyonu olan Milli sporcumuz Çelik, son olarak da New York’ta düzenlenen Uluslararası Amerika Karate Şampiyonasında şampiyon oldu.