BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Kartalın gözü şampiyonlukta

Beşiktaş, Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'ndaki son maçında Porto'ya 2-0 yenilen Beşiktaş, yarın Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi'ne 6 puanla veda eden ve bütün konsantrasyonunu lige verecek siyah-beyazlı ekip, Ankaragücü'nü yenerek zirve mücadelesinden uzaklaşmak istemiyor. Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki karşılaşma, BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da yapılacak ve mücadeleyi hakem Bülent Demirlek yönetecek.

Beşiktaş'ta, yarınki mücadele öncesi Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan ve Ricardinho'nun sakatlığı bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzun bir süre ayrı kalan Diatta, hafta içinde takımla antrenmanlara katılırken, Porto ile yapılan maç öncesi sakatlanan ve bu karşılaşmaya götürülmeyen Nobre ise dün çalışmalara başladı. Nobre'nin Ankaragücü maçında oynaması bekleniyor.

Bu arada 3 sarı kartı bulunan Ali Tandoğan, Ankaragücü maçında forma giymesi ve sarı kart görmesi halinde ilk yarının son haftasında Vestel Manisaspor ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısına Rüştü, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello, Higuain, Bobo 11'i ile çıkması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayacak.