BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,13
HABER /  SPOR

100üncü yılın ilk maçı!

100. yılını kutlamaya hazırlanan Fenerbahçe en önemli sezonuna bugün resmen start veriyor.

Abone ol

Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında 47 bin nüfuslu Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımıyla karşılaşıyor. Tarihi boyunca sayısız başarıya imza atan, ancak Avrupa arenasında bir türlü istediğini elde edemeyen Fenerbahçe için bu yıl 'şeytanın bacağını kırmak' adına çok önemli. Sarı-lacivertli camia, 100. yılında başarılarını Edirne'nin ötesine taşıyarak Avrupa'ya da damga vurmak istiyor.

MUHTEMEL ONBİRLER 

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Luciano'nun yanı sıra eşi vefat eden Deniz kadroda yer almayacak. Teknik direktör Zico'nun, dünkü taktik çalışmasında denediği Rüştü, Serkan, Can, Önder, Ümit, Aurelio, Appiah, Alex, Uğur, Tuncay ve Anelka'dan oluşan muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.

B36 TORSHAVN CEPHESİ

Faroe Adaları temsilcisinde Malta'nın Birkirkara takımıyla yapılan ön eleme 1. tur rövanş maçında kırmızı kart gören Mikkjal Thomassen forma giyemeyecek. B36 Torshavn'ın Fenerbahçe karşısına Mikkelsen, Alex, Thorleifson, Bardur Joensen, Benjaminsen, Ellingsgaard, Kenneth Jacobsen, Midjord, Matras, Davy, Herbert Jacobsen 11'i ile çıkması bekleniyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Hırvat Edo Trivkovic yönetecek. Trivkovic'in yardımcılıklarını da Zeljko Grgec ve Zeljko Novosel yapacak.