BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.446,88
HABER /  MEDYA

Milliyetin haberi yalan çıktı

Milliyet'in Aşkın Şeran isimli kişinin, "Namaz kılmıyor diye öldürüldüğü" haberi yalan çıktı.

Abone ol

Milliyet gazetesinde yer alan Aşkın Şeran isimli kişinin, "namaz kılmıyor" diye öldürüldüğü haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Ölen şahsın, iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken kazara öldürüldüğü belirtildi. İddiaya göre, Önder Yurdakul isimli şahıs, daha önceden karşılıklı husumeti bulunan seyyar satıcı Aslan Pehlivanlıoğlu ile atışmaya başladı. Bunun üzerine Yurdakul, cebinden çıkardığı bıçağı sallamaya başladı. Çaycılık yapan Aşkın Şeran, kavgayı ayırmaya kalkıştı. Yurdakul"un elindeki bıçakla yaralanan Şeran, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi"ne kaldırıldı. İlk tedaviden sonra Ankara"ya sevk edilen Şeran iki gün sonra hayatını kaybetti.

Olayın şahitlerinden Memduh Pekduru, “Şeran iyi bir insandı. Her zaman namazını kılar, ibadetini yapardı. Seyyarlar ile Yurdakul, dövüşürken ayırmak isterken bıçak yedi.” şeklinde konuştu. Çevre esnafından Uğur Erol da Yurdakul"un, elindeki bıçakla birkaç kişiyi yaraladığını, kavgayı ayırmak isteyen Şeran"ın da bu şekilde yaralandığını vurguladı.