BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,04
ALTIN 2.447,12
HABER /  MAGAZİN

Deniz Akkaya ayıplandı

'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasının jüri üyelerinin küçük kızlara tavsiyesi tepki topladı.

Abone ol

'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasının jüri üyelerinin 15-16 yaşındaki yarışmacılara yaptığı eleştirilerin ciddileşmesi, ünlü mankenlerle ajans sahiplerini öfkelendirdi: O yaştaki bir kız daha gelişimini bile tamamlamamıştır. Estetiğe nasıl yönlendiriyorlar!. 

Jüri üyelerinin "Bana göğüslerin biraz düşükmüş gibi geldi. Eğer manken olmayı gerçekten istiyorsan, onları halletmen lazım!.." "Evet, yarışmadan sonra istersen sana tanıdık doktor önerebiliriz..." "Senin göğsün şöyle, kalçan böyle" diye kritikler tartışma konusu oldu.

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan, Cengiz Abazoğlu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışması, tepki topluyor. Jüri üyelerinin 15-16 yaşındaki yarışmacılara, "Göğüslerin biraz düşük. Eğer manken olmayı istiyorsan, onları halletmen lazım" şeklindeki sözleri, gerek kağıt bebeklerin dünyasından, gerek ajans sahiplerinden, gerekse psikiyatrlardan eleştiri yağmuruna tutuluyor...

Büyüklere bile söylenmez

MANKEN AJANSI SAHİBİ ÖNER EVEZ:.

15 yaşında ergenlik çağındaki bir kıza 'Göğüslerini hallet' ne demek? Bize 18'inde bir model geldiğinde anne-babasıyla birlikte görüşüyoruz. Önce eğitime yönlendiriyoruz. Gelecek vaat ediyorsa önce eğitimine önem vermesini istiyoruz. 'Göğsün böyle, burnun böyle' diyerek kimsenin kafasına bir şeyler sokmuyoruz. Güzide Duran bile göğüslerini daha yeni yaptırdı. 18 yaşından büyüklere bile böyle eleştiriler yapılması yanlış. Fiziksel özellikler varsa kemerli burun, küçük göğüs rahatsız etmez.