BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

Zabıtalardan şefkat eli

Avcılar'da polis-zabıta ve saldırganlar arasında kalan çocuk ve yaşlı vatandaşlara kadın zabıtalar şefkat eli uzandı.

Abone ol

Savaş alanına dönen göçer operasyonu sırasında polis-zabıta ve saldırganlar arasında kalan çocuk ve yaşlı vatandaşlara ilgi gösteren zabıta ekipleri, hasta çocukları sağlık ekiplerine tedavi ettirdiler

Avcılar Belediyesi Zabıta ekipleri, geçtiğimiz hafta Tahtakale ve Yeşilkent mahallelerinde göçerlere yönelik düzenledikleri operasyonlar sırasında çevrede bulunan ve yardıma muhtaç çocuk ve yaşlı vatandaşlara gösterdiği ilgi, halkın büyük takdirini topladı.

Zabıta Müdürü Mehmet Güven, savaş alanına dönen göçer operasyonu sırasında polis-zabıta ve saldırganlar arasında kalan çocuk ve yaşlı vatandaşlara bizzat ilgi göstererek, onların sorunlarını dinledi.

Hasta ve bakıma muhtaç göçer çocuklarını ambulanslara kadar taşıyarak sağlık görevlilerince tedavilerini yaptıran zabıta ekipleri, gerekli gördükleri çocukları hastanelere kaldırdılar. Vatandaşlar gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti müdüre teşekkür ederek dile getirdi. Zabıta müdürünün zorlu operasyon sırasında bile yardıma muhtaç vatandaşlara karşı gösterdiği ilgi, çevre halkınca büyük takdir topladı.