BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  GÜNCEL

GOPta amatörlere destek

Gaziosmanpaşa Belediyesi Amatör Spor Kulüplerini desteklemeyi sürdürüyor.

Abone ol

500 Evler Spor ve Yıldıztabya Spor Kulübü Yıldız takımı GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u ziyaret ederek katılacakları turnuva öncesi destek ziyaretinde bulundular.

ERHAN BAŞKANA AMATÖR KLÜP ZİYARETLERİ… 

Spora yaptığı yatırımlarla ulusal ve uluslar arası bir çok derece olan Gaziosmanpaşa’da amatör kulüplerde başarıdan başarıya koşuyor.

İstanbul Şampiyonu olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 500 Evler Spor Kulübü ve Yıldıztabya Yıldız Takımı sporcuları ve kulüp yöneticileri dün Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ‘u makamında ziyaret ederek destek istediler. Ziyaret sırasında 500 Evler Spor Kulubü Başkanı Mustafa Koral ve sporcular, Başkan Dr. Erhan Erol’a 10 numaralı bir forma ile takım flaması hediye ettiler.

Kulübe ve sporcularına Türkiye Şampiyonasında başarılar dileyen Dr. Erhan Erol, “ Stresi inanca çevirebilirsiniz. Bunu sağladığınızda hedefe rahatlıkla ulaşırsınız. Önemli olan ilçemizi bu şampiyonada en iyi şekilde temsil etmeniz. Bu sayede hem kulüpteki ağbileriniz, aileleriniz ve biz Gaziosmanpaşalılar olarak sizlerle gurur duyacağız” dedi. Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret eden ikinci futbol kulübü de Yıldıztabya Spor Kulubü Yıldız Takımı oldu. Başkanı ziyaret ederken İstanbul Şampiyonasında aldıkları kupayı da beraberinde getiren Yıldıztabya Spor Kulübü Başkanı Kani Sadıkoğlu ve sporcular Dr. Erhan Erol’a, Türkiye Şampiyonluk Kupasını da ilçeye kazandırma konusunda söz verdiler’’

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol her iki takıma da başarılar dileyip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.