BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.414,36
HABER /  SPOR

İşte ebedi dostluk

İşte ebedi dostlukÖnceki gün evinde rahatsızlanan Galatasaray'ın büyük kozu Hüseyin Beşok'u hastaneye ezeli rakibi taşıdı

Abone ol

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında bu akşam oynanacak basketbol derbisinden kısa bir süre önce yaşanan “dramatik” olay, ezeli rekabetin ebedi dostluktan ve sağduyudan bir şey kaybettirmediğini ortaya koydu.

Önceki akşam Acar Kent’teki evinde sancılanan Galatasaray Cafe Crown’ın pivotu Hüseyin Beşok’un yardımına Fenerbahçe Ülker’in guardı Ömer Onan koştu.

Hüseyin’e komşu olan Ömer, haberi alır almaz soluğu milli pivotun yanında aldı. 2.12’lik Hüseyin‘i apar topar hastaneye götüren Ömer, yine Fenerbahçeli olan Op. Dr. Armağan Özel’e teslim ettiği Hüseyin’i bir an olsun yalnız bırakmadı. Apandisti dikişsiz ameliyatla alınan Hüseyin’in bu akşam Fenerbahçe’ye karşı oynayamayacağı, ULEB Kupası’nda Beşiktaş Cola Turka ile 10 Nisan’da oynanacak çeyrek final maçına yetiştirilmesine çalışılacağı belirtildi.

Fenerbahçeli Ömer, Hüseyin’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerken, “Kim olsa aynısını yapardı. Herşeyin başı sağlık. Umarım Hüseyin bir an önce iyileşip takımına geri döner” dedi.

Milliyet