BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.507,58
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlıkta son nokta

İstanbul'da ADSL hattını kontrol edeceğini söyleyerek birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

Abone ol

Anadolu yakasında kendini Türk Telekom görevlisi olarak tanıtarak birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı.

Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne gelen dolandırıcılık ihbarlarının artması sonucu polis ekipleri çalışmalarını derinleştirdi. Polis ekipleri, hırsızlık vakalarından sonra güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Yapılan çalışmaların ardından arızalı kabloları veya ADSL hattını kontrol edeceğini söyleyerek birçok ev ve işyerinden para, cep telefonu ve çanta çaldığı iddia edilen Savaş K. (34) Kasımpaşa'da yakalandı. Polis merkezine götürülen zanlı, sağlık kontrolüne çıkışı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Olayın mağdurlarından güzellik merkezi sahibi Demet Hayal, "İşyerimizin hattı kesikti. Türk Telekom'dan geliyoruz dediler, biz de inandık içeri aldık. O esnada çekmecelerimiz kurcalanmış. Biz görmedik ama sonradan kameradan olayı tespit ettikten sonra polise şikayet ettik. Benim tedbirsizliğim kimlik kartını sormamak oldu" diye konuştu.