BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  GÜNCEL

Annesini dilimlere ayırmış

Konya'da üniversite öğrencisi, anne katili kızı konuşuyor. Cinayetle ilgili ortaya ilginç detaylar çıktı. Şok eden olay!

Abone ol Konya'da annesini boğazını ve kollarını keserek öldüren kız, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olay yerinde yapılan inceme ve sorgulanma işlemlerinin ardından cinayetin ilginç detayları ortaya çıktı.

Anne katili 33 yaşındaki Benal S., Halkla İlişkiler Bölümü ikinci sınıf öğrencisi... Genç kızın annesi 51 yaşındaki Sebahat Gülbeyaz'ı önceki gece evinde öldürdüğü belirlendi.

Annesinin başı dışında kolları ve parmaklarını da kesen kızın, cesetle birlikte o gece evde uyuduğu öğrenildi. Evdeki kan izlerini suyla silen genç kız, üzerindeki kanlı giysileri de çamaşır makinasına koymuş.

PİŞMAN DEĞİL

Dün gözaltına alınan Benal S., "Pişman mısın, anneni niçin öldürdün?" sorularına "Konuşmayacağım. Pişman değilim" yanıtını verdi.

Cinayeti işlerken, elindeki bıçak nedeniyle elinden yaralanan Benal S, savcılıktaki sorgusunda tüm suçu itiraf etti. Nöbetçi mahkemece tutuklanan genç kız cezaevine konuldu.

PARÇALARI KANALİZASYONA ATACAKTI

Cinayetin işlendiği evde yapılan incelemelerde banyodaki tuvalet taşının kırılmaya çalışıldığı belirlendi. Annesini öldüren kızın, cesedi buradan kanalizasyona atmayı planladığı sanılıyor.

KOMŞULARI BİLE ANLAMADI

O gün yapılacak apartman gününe gitmeyen Sebahat Gülbeyaz'ı merak eden komşuları evinin kapısını çalmış. Kapıyı serinkanlı bir şekilde açan kızın, komşulara "Annem gelininin evine gitti'' diyerek yalan söylemiş.

GELİNİ HABER VERDİ

Cinayet gelinin eve gelmesi ile ortaya çıktı. Polise yapılan ihbar üzerine çilingirle kapıyı açıp eve girdiğinde, başı gövdesinden ayrılmış annenin cesedi yanında bekleyen kızıyla karşılaştı. Talihsiz kadının kesik başı ise bir kutunun içinde bulunmuştu.

10 yıl önce anne ve babası ayrılan ve annesinin yanında yaşayan Benal S'nin psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi. //