BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Zafere hazırlanın!

16 Nisan, milleti denize dökmeye çalışanları, sandığa gömdüğümüz gün olacak. Hazırlanın! Allah'ın izni ve keremiyle, zafere hazırlanın!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 84 Adet Yorum
HASAN KAYMAK

EVET NE OLDU ŞİMDİ DEDİKLERİ GİBİ İŞSİZLİK DÜŞTÜ EFLASYON DÜŞTÜ EKONOMİ BİR GÜNDE DÜZELDİ ÜLKEYE HUZUR VE İSTİKRAR GELDİ ÇALIŞAN MEMNUN EMEKLİ MEMNUN ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE İYİKİ GÜVEN TAZELENDİ YOKSA ARKADAŞLAR İŞİMİZ KÖTÜ İDİ HELAL OLSUN

efe han

bayrak sefa sürerek değil cefa çekerek yükselir.

Misafir

Mükemmel yazıyorsun kardeşim

Misafir

DEHLİZDE SAKLANAN YILDIRIM ...................... YÜZLERCE KORUMASI OLAN BAŞBAKANIN NE İŞİ VARDI ÇANKIRI TÜNELİ'NDE? ..

Mustafa Kemal

Meğer ülkenin yönetim sistemini değiştirmek isteyen ne kadar insan varmış.hayret ettim.Bu sistemin nesi vardı.Yüzde 35-40 dolaylarında varandaşımız sistem değişsin evet diyor.Ama bu ortalama yetmiyor tabii.

BEDİİ

HAYIRCILAR 5 GÜN DAHA HAYAL KURSUNLAR YAZIKKK...EVETÇİLER ZAFERİMİZİ KUTLUYORUZ BİLE EVVEK ALLAHIMIZIN İZNİYLE EFENDİM, BU ZAFER 15 TEMMUZU PEKİŞTİRECEK. YÜZDE 74 LE GELİYORUZ...

Güntekin

Kılıçdaroğlu şöyle bir soru sordu halka , günler önce: "En sevmediğiniz kişinin, cumhurbaşkanı olarak bu teklif edilen yetkilere sahip olmasını ister misiniz ?" Cevabınız referandumdaki cevabınız olsun...

Konuk

Dün başdanışmanlardan Mehmet Uçum açıkladı. 16 nisandan sonra "halkın devleti "kurulacakmış. Herhalde bugünkü "halkın kendi kendini yönettiği devlet"ten farklı birşey olmalı. Libya Arap Halk sosyalist cemahiriyesi gibi mi yoksa "Devlet-i aliye i Receb-i" mi olacak acep?

Cafer

Helal OLsun Süleyman bey. Yine döktürmüşsünüz. Bunun ispatı da Sayfanıza yapılacak saldırıların çokluğu olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun.

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr

yogoslavya gibi bosna hersek gibi duruma düşmemek için hayır. güçsüz kudretsiz kuvvetsiz 3 dünya Devleti durumuna düşmemek için hayır .hayır hayır.

meraklı

yandaşlığınız menfaatleriniz uğruna yazık ettiniz bu güzel ülkeye. Atatürkün cumhuriyetine. dün başbakana o soruları sorabilen küçükkayada gazeteci kimliğini kullanıyor siin gibiler de..bu işte bi yanlışlık olmalı.

cincin

Ne zaferi, elinizle yarattığınız Alman, İsveç,Fransız, Çin, Suriye, Amerika veya Rus mu. Hangi gavura karşı savaşıp zafere ereceğiz, hangisi.

FOSU

Tek kelime ile, AYIP etmişsiniz.

SEV

Savaş mı var. bENİ DE ALIN NOOOLUR

sonki

Kuran dan da iki ayet okusaydın bari

sen bil

Ben diyorum ki, şu çayı az için, kafa yapıyor bak.

rabia

süleyman bey, sizin sayfanızdan erdoğanıma bir soru soruyorum...pkklılara sırtını dayayan milletvekilleri çok şükür kodesteler, peki fetöye sırtını dayamış kılıçdaroğlunun dedikleri darbeden gizlice kaçışları VS. yanına karmı kalacak türk adaleti bunun neresinde efendim duyurulur...vesselam.

Misafir

17 NİSANDA HAYIR ÇIKARSA BEN DE SARAY DA YAŞAYACAKMIYIM BENDE DOYA DOYA BİR AY TATİL YAPACAKMIYIM.BENDE TÜRKİYENİN EN IYI HASTAHANESİNE GİDEBİLECEK MİYİM.YOKSA YINE BUNLARI SİZ MI YAPACAKSINIZ ?

Misafir

Haçlı-Hilâl”savaşında zafer_________________________AKP kimin yanında yer alıyorBölgemizde on yıllardır yaşanan katliam ve parçalanmaların sebebi ne insan hakları, ne demokrasi. Yegâne sebep, İsrail'in güvenliği... Recep Tayyip bu savaşta kimin yanında yer alıyor

AYYILDIZ

Zafer Allah'ın sevgili kulu Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ındır inşallah.

HAYIRCIYIZ ATAM

İZMİRİN DAĞLARINDAA ÇİÇEKLER AÇAAR...

RAZI DEĞİLİZ HAAYIIRR

Zafer bizim güzel özetlemiş,aynen öyledir!!İstenen budur.razı olmayan HAYIR der .

Zafer bizim

Hücum.Cumhuriyet sistemin değiştireceğiz.Yaşasın yeni sistem.Parlementer sistemi yıkacağız Zafer bizim olacak.Hayırcılar düşmandır.pkk lıdır.fetöcüdür.Zafer bizimdir.Yaşasın Evetçiler.Zafer bizim Yaşasın

Misafir

Görunen köy klavuz istemez. Turk halki ayaga kalkiyor. darbecilere, Avrupasevicilere gereken dersi ve cevabi verecektir.

Misafir

sosyetenin saltanati bitti. simdi sira halkta. Halkini sevmeyen zaten bu ulkeden cekip gitsin.