BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yurtdışına kaçan inşaat şirketi patronu iflasını istedi!

İnşaat sektörünün en büyük firmalarından birisi olan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın kayıplara karıştığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz yıl FETÖ operasyonunda da gözaltına alınıp bırakılan Serdar İnan sessizliğini bozdu. İnan, şirketinin iflasını istediğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Menderes YILDIRIM

AKP nin Uyguladığı, Ekonomide BATIRMA POLİTİKASI ile Dün ve Bugün BATIRDIKLARI FİRMALAR, YARIN BATIRACAKLARININ da TEMİNATI dır! ! ! AKP li Yöneticileri için ÖNEMLİ - DEĞERLİ Olanlar Ülkemizde Askerlik Hizmetini Yapan ERKEKLERİMİZ, Çocuk Dünyaya Getirip Yarınlarımızın Güvencesi KADINLARIMIZ, Okuyup Bilgilerini Ülkemize Aktarmak İsteyen GENÇLERİMİZ Değil, varsa yoksa SURİYELİ lerdir! ! ! Emeklilerimize - Memurumuza - İşçimize % 3 Maaş Artışını Verirken Elleri TİTREYENLER, Olmayan Parayı Nasıl Sizlere Verebiliriz Diyenler, KONU SURİYELİLERE Gelince (Kendi Rakamları ile) 30 MİLYAR DOLAR Verirken Harcadıkları ÇABANIN 1/4 ünü TÜRKİYE CUMHURİYETİ Vatandaşlarına Harcamazlar! ! ! AKP ye Oy Verirken Lütfen, 2 değil, 10 Kere Düşünün ! ! ! Saygılarımla

Vatandaş

İflası kabul edip te çalışanın borçlarını ödemezseniz sizler vebal altına kalırsınız. Hakka girmiş olursunuz. Evet adam kaçmış ama çalışanların ve müşterilerin mağdur olmaması için mal varlığını TR de bırakmış. Buna el koymak bu adamın mal varlığına el koymak değil suçsuz insanların malını gaspetmektir bilesiniz. Nokta. Bu tosun olayına benzemez.

Sinan akan

Sen mi kurtarcan koca dünyayı, haklısın bence de boşverrrrrr....

Misafir

Çalışıp borçlarını ödemek için yurt dışına gitmiştir çiftlikbankın tosunu gibi ??

Misafir

Parası olmasa yurt dışına çıkmazdı

Zev

En üzelini yapmiş.bu idareye boyle

  • 1