BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yurt dışından telefon getirenlere kötü haber! Hala ucuz mu işte rakamlar

Daha ucuz diye yurtdışından telefon alıp gelen ve Türkiye'de 170 lira harç bedeli ödeyip pasaportuna kaydettirenlerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

telefonun 14.000 TL.lik fiyatına ağlayacak kadar garibansın demek. gözlerim yaşardı :)))

KESKE SURIYELI OLSAYDIK

suriyeli vatan hainlerini beslemek icin para lazim. her hükümet gibi, bu hükümette gözünü gariban, kimsesiz gurbetcilere dikti. zaten gurbetcilerin soyulmadik bir donlari kalmisti, ona da gözdiktiler. alin bakalim, gelen giden gurbetcileri soysun. avrupa'da cep telefonlari ucuza satilirken, neden türkiye'de pahali, fiyatlarinizi avrupa ayarlarina cekin diye telefon firmalarina baski yapacaklarina, hem türkiye'deki millet soyulsun, hemde gurbetciler soyulsun. iyi valla. almanya'da yeni cikan iphonelar 850 - 1100 euro arasindayken, türkiye de niye 10bin tl, niye 14bin tl? neden hep gariban türk milleti kaziklaniyor?

Misafir

devletin senin benim kullandıgımla işi olmaz da,mesela taksiti de kaldırdılar ne için cari açık yükselmesin diye... adam asgari ücretle 5000tl lik telefon kullanayım diyor... kullanabilir kime ne ama ülke ekonmosi o katma degeri yaratamadan, ithal ürüne yönelince ekonomi zarara ediyor...

yüzdeyüzmilli

Tepki olarak yerel secimlerde MHP'ye oy atacagim...Devlet bu sekilde soygun niteliginde kaynak olusturamaz. Kendi tasarruf etmesi gerekirken millete yüklenemez. Ayrica hepimiz biliyoruz ki korkuyorsunuz akaryakita zam yapmaya...1 litre benzinin bugün normal fiyati ÖTV'den feragat edilmese 8 lira seviyesinde olmalidir. Ancak bunu yapacak yüreginiz yok. Kizginim :((( Böyle tek gecelik kararnamelerle milletin hevesini kursaginda birakmayin!!! Bu ülkede döviz alim satimi serbestken kalkip bir gecede dövizle sözlesme TL'ye gecsin diye kararname cikariyorsunuz. Olan yine millete oluyor. Adamin kazanci gidiyor. Oysa döviz hala serbest disarida. Bankalarda, döviz bürolarinda...YETER ARKADAS millete yüklenmekten vazgecin. Milletin tokadi agirdir neye ugradigini sasirirsiniz...15 Temmuz'da can vermek baska her gün cimbizla canimizdan can cekmek baska!!!

Misafir

Hadi bakalım hayatını AKP ye adamış gurbetçi vatandaşlarım. Yani telefonu getirirken banamı sordunuz durumunamı düştük yine?

Misafir

iyi olmuş da. trilyonluk makam araclarıyla ilgili bir tasarruf yok. Sarayla igili harcamalarda kısıtlama yok. Cumhurbaşkanı gizli ödenekle ilgili bir tasarruf yok.

yüzdeyüzmilli

Ben Ak Parti secmeniyim ama bazen diyorum ki acaba bir gecede her istedigini yapabilecek bir "tek adam" olmasi gercekten yararli mi zararli mi? Devletim benim ucuz ama kaliteli telefon getirip kullanmami istemiyor mu? Cebimden daha cok para ciksin mi istiyor? Devletim benim refahimi istemiyor mu? Biz 3.sinif dünya insani miyiz? Bizler standartlarimizi yükseltirsek kabahat mi islemis oluyoruz? Milletin cebine direk el uzatilan bu tür kararnamelere karar verenin bu yolda onu omuzlayan milleti karsisinda görmesi kacinilmazdir. Böyle giderse...elbet millet hooop ne oluyoruz arkadas??? Diye sorar...DIKKAT!!!

senol

Ona buna zam.Milletvekilleri bakanlar önce lüks içinde yaşamaktan feraget etsin sonra zam yapsınlar.Kendileri süper lüks arabalarda gezer vatandaşın 2 yılda bir getirebildiği telefonu kıskanırlar.Haram olsun.

kundemacı

Resmen milleti soyuyorlar. Harcamaları kısma yerine millete yükleniyorlar. Telefon dışarıda neden daha ucuz.

selçuk

hiç bir şey kaybettirmez ama bu tür hareketler seçim KAYBETTİRİR, benden söylemesi.

Misafir

haşırt dı bilekbord :))) hadi bağalımmm alın size

  • 1