BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yılmaz Vural'dan bomba sözler: Yapamazsak 'yuh sana' deyin

Fenerbahçe'de çalışmak istediğini ifade eden Yılmaz Vural, ''Fenerbahçe-Alanya maçını Sadettin Saran'ın locasında izledim. Taraftarlar beni görünce çıldırdı, locayı basıyordu. Bu kadar istenen bir adamı getirin kardeşim, bir görün. Yapamazsak 'Yuh sana' deyin." ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

hocam sen anadolu takımlarına devam et

Aklın zıplaması

Türkiye'nin tek Sertifikalı,Diplomalı antrenörüdür.Olsa ne yazar?Futbol içi ve dışı boş uğraş.Katmerli Diplomanda olsa benim için fındık kabuğunu doldurmaz.Ölsün toplar.Patlasın,patlatılsın içi dışı boş toplar.Bilimin,Fen ve Teknolojinin peşinde koşalım.İşte size üç altın top.Oynayabilecek beynin var ise oyna.Yok ise çimende-çayırda-kumda top oyna.

HALİL KALEMCİ

Senelerdir yalvararak kendisine büyük kulüp arayan bir şarlatandır bu. 28 takım çalıştırmışsın ama bir tek kupan yok, çalıştırmak istediğin takım da Fenerbahçe ! "Yuh sana"..

FB

''1.1 milyon kişi işini kaybetti Ekonomik krizin etkisi ile son 10 ayda İŞKUR’a başvuran işsizlerin sayısı geçen yıla oranla yüzde 27 artışla 3.2 milyon kişiye ulaştı... 10 ayda İşsizlik Ödeneği için 1.1 milyon kişi İŞKUR’un kapısını çaldı. Toplu işten çıkarmalardan korkuluyor.'' BİZE NE YA Y. VURAL'A FB İŞ BULMAK ÇALIŞTIRMAK...

ARY

PROGRAMIN REKLAMI OLMASA... SOĞAN PATATES VE EKONOMİK SIKINTI KADAR ÖNEMLİ DEĞİL

AZ BİLE SÖYLEMİŞ....

SAYIN VURAL'IN SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM,EN AZ BİR SENE DENEYİN KARDEŞİM,BİR YILDA ÜÇ TEKNİK ADAM DEĞİŞTİREN KULÜPLER..

Balaban Beyi

Ben bir FENERBAHÇELİ OLARAK YILMAZ VURALIN FENERBAHÇEYE FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM....Ayrıca COCU dan daha kötü de olmaz her halde . Değil mi ? Bir TÜRK ÇOCUĞUNUN Fenerbahçeye hizmet etmesi hakkıdır...

  • 1