BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yıldırım'dan Türkiye'de yaşayan Musevilere mesaj

Başbakan Binali Yıldırım, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptırımlarını eleştirdi, Türkiye'de yaşayan Musevilere güven mesajı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

türkiye ırak ve suriye deki işgal ve misak ı milli işgal projeleri dolaysı ile dünya kamuoyu nezdinde maskesi düştü.hem iç hem dış politikada bir de katar a destek kırizini yaşadılar.itibarları yerlerde sürünüyor.bunaldılar.işte bu sırada israil in mescid i aksa krizi çıktı.türkler başladılar yine ezilenlerin hamisi rolünü oynamaya.türkleri bu fırsatı veren israil ile türkiye danışıklı dövüş içinde.bunalan türkiye ye can suyu vermek için, israil desteği devreye girdi.mescid i aksa olayı israil in kasıtlı ve bilinçli olarak türk siyasetçilere açıktan verdiği bir destekten ibarettir.böyle oyunlara daha da şahit olacağız galiba.

Misafir

Eyyy bitdimi ,eli uzun adam sesi kısıldı.

Farabi

Evet,amma unutmayalimki,her ulkedeki yahudi mecburen israil icin casusluk yapmak zorundadir.Turkiye deki yahudileri kontrol altinda tutmak lazim,caktirmadan,gereksiz yere zarar vermeden.BNirileride birsey demeye kalkarsa,yahudi terorunden koruyoruz ulkeyi diye beyanat vemeli.

hasan erdur

sayın başbakanım israille derhal tüm ilişkileri ticaret dahil kesmelisiniz.orada adamlar hergün müslümanları katlediyorlar.dinimize göre isral dost olamaz.

Misafir

yani cikmis israilden resmen özür diliyoruz demis,yoksa öyle kimseye birsey dedikleri yok.

Hakkı ANAR

Laf değil icraat önemli.

elbi

Arkadaş bu kaçıncı yanlış ki, bu kaçıncı aynı açıklama. hep aynı terane kısacası bu.. başka yaptırımlar yapın ki farklılık olsun.!

Misafir

Rejim nereye gidiyor!........ Sınava 'Hero' tişörtüyle gelince gözaltına alındı: Polis 'Enteresan bir durummuş' olarak görüyor!...

solomon kane

bloomberg ht de sosyete haberlerine konu olan ve şehit gazi vermez elitler sınıfı musevilere saygımız sonsuzdur.

  • 1