BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yeniden Meclis Başkanı seçildi ilk konuşmasını yaptı

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman (77), 26. Dönem 2. Devre için Meclis Başkanlığı görevine yeniden seçildi. Kahraman, ''Siyasi partileri bir elin parmaklarına benzetirim. Yeri geldiğinde o parmaklar sıkılır tek yumruk olur bunun örneğini 15 Temmuz'da gördük.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Terörist savar

Laiklik din ile devlet işlerinden ayrılması değil, Avrupanın kanunlarına boyun eğilmesidir. Demokrasi denilen şey tek dişi kalmış bir canavardır. Bu canavarın tek dişini de söküp almalıyız. Hele de insan hakları söylemi tam bir teslimiyettir. Baskının yaptırımın yok etmenin en önemli silahıdır. İnsanlığa faydalı olan her şeyin karşısında, insanlığa zarar verecek her türlü oluşumların yanında yer alan en ahlaksız yapıdır.

Turgut Şentürk

Tercihim Sn Celal Adan olmasına rağmen İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanlığı Müslüman Türk milletin mutlu etmiştir. Allah yardımcısı olsun inşallah.

Misafir

“- Meclis’in her yerinde Atatürk resmi var, gerek görmüyorum”. Tepkiler üzerine, kaldırılan Atatürk resmini yeniden yerine asmak zorunda kalıyor, “Meclis Başkanı”.

Misafir

“...Zaferi kazanan ordumuzun başkomutanını, komutanlarını, Mehmetçikleri, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum”. Ağzından bir türlü “Atatürk” sözü çıkmıyor.

Misafir

"Laiklik yeni anayasada olmamalıdır" sözleriyle gündeme gelen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 2014'teki sözleri sosyal medyada gündem oldu. İsmail Kahraman'ın 2014'te Eskişehir'de yaptığı bir konuşmasında "Cumhuriyet'i kuran kadro dinsizdi" dediği görülüyor.

Misafir

ismail kahramanın sözleri ile ilgili görsel sonucu TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Laiklik yeni anayasada olmamalıdır” sözleri siyaset gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Misafir

TBMM Başkanı Kahraman, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda yine Atatürk'ün ismini anmadı. Kaynak: İsmail Kahraman'dan Atatürk'süz 30 Ağustos mesajı

  • 1