BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yeni S-400 açıklaması: Dikkat çeken dolar detayı!

Rus haber ajansı Interfax, Rusya'nın S-400'leri 2019'da Türkiye'ye teslim edeceğini duyurdu. Rusya'nın devlet askeri ihracat şirketi Rosoboronexport'a dayandırılan habere göre, ticarette dolar yerine yerli para birimlerinin kullanması konusunda da adım atıldığını vurguladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
bu hainler

merhaba,ya Aslında S-500'Füzeler olması gerkiyor,S-4OO'ler Eski. oysa bu kalleş Amerika ! sevinmesi gerek,! Türkiye gibi bir müttefik.bu Füzelere'sahip olacak.

Misafir

dolarla anlaşma yapıldı.dolarla peşinat ödendi.bu vakitten sonra hangi yerli para?

misafir

HABER ALMA OZGURLUGU YOK OLDU.TURKIYE NATODAN AYRILIYORMU?

misafir

dis basinda Turkiye nin yilbasina kadar natodan ayrilip rusya ya yanasacagi haberleri dolasiyor.

Misafir

Nesini anlayamadın? Türkiye gücünün yettiği kadarını vermiş, kalanı için Rusya ödemede kolaylık sağlamış.

Misafir

Krediyi rusyadan almakta nedir orasını anlayamadım ??? "Türkiye, Rusya'dan satın alacağı dört S-400 bataryası için 2.5 milyar dolar ödeyecek. Bunun bir bölümü avans olarak, diğer bölümüyse Rusya'dan alınacak kredi ile ödenecek." ......

Misafir

Allah aşkına, haberi hazırlayanlar. Ticaret yerli paralarla yapılacak diyosunuz ama sonrasında 2,5 milyar dolar ödenecek diyosunuz.

üretmeden olmaz

Git evini dolarla kiraya ver işyerini ouroyla kiraya ver türk mallarını kullanma twitter'dan ve benzeri yerlerden spekülasyon yap, üretme köyde yaşasan bile yumurtayı bile marketten al en pahalı amerikan malı telefonu kullan sonrada de ki dolar nasıl bu kadar yükselir olmaz hükümet görmüyor mu diye şikayet et

Misafir

Siz, bir yargı mensubunun emir alarak iş yaptığını şöyle suratına bakarak anlayabilir misiniz?........................ Ben artık anlıyorum.

  • 1