BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yeni Meclis Başkanı kim olur? Oylama sonuçları

TBMM bugün yeni Meclis Başkanı'nı seçiyor. AK Parti İsmet Yılmaz , CHP Deniz Baykal , MHP Ekmeleddin İhsanoğlu HDP Dengir Mir Mehmet Fırat'ı aday yaptı. İşte 1. ve 2. tur sonuçları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Sule Bakir

Bu gün AKP iktidarsa sebebi CHP ve MHP, politika uzlasma sanatidir bir ortak noktada uzlasilir.Bu gün AKP iktidarinda yapilan yolsuzluklar, adalet bakanliginin iktidarin oyuncagi olmasi,devlet memurlarinin sadece iktidar icin hizmet veriyor olmasi,dis islerindeki basarizisligi,ekonominin hic de tablo üzerindeki gibi olmayisi farkli ideolojilere sahip olsalar bile muhalefet partilerinin ortak sikayetiyse ve bu konuda bile birseyler yapmak icin bir araya gelemiyorlarsa üstelikte halk bunu istemisken,Türkiyenin bugünler ancak iyi günleri olabilir gelecek kapkaranlik.Hala 1 meclis baskani icin 4 tur secim yapiliyor olmasida en büyük göstergesi.

adem

Baykal çok sevindi adamın hevesini kursağında bırakmayın. bırakın ölmeden önce bu koltuğuda görsün .CHP zaten bu kafa ile iktidar olamayacak.bana kalsa hiçbiriniz bir oy dahi hak etmiyorsunuz fakat ginede vatandaş olarak görevimizi yaptık ve bir partiye oy verdik.

adil

3. tura dikkat etmek gerekir. tuzağa açık bir tur. akp 55 oyu hdpye vererek hdpli adayı ikinci yapabilir. son turda mhp hdpye oy vermeyeceğinden akp adayı otomatik olarak başkan seçilir. önlemek için bazılarının istişarede bulunması gerekiyor!!

ASIM

YAHU YORUMLARA BAKIYORUMDA CHP MHP İLE İTTİFAK YAPSA OLMUYOR CHP HDP İLE İTTİFAK YAPSA OLMUYOR MHP İSE HDP NİN OLDUĞU HİÇBİR OLUŞUMDA YOK.NETİCE AK PARTİ ADAYI 4.CÜ TURDA MECLİS BAŞKANI.DAHA NEYİ TARTIŞIYOR BU MİLLET.AK PARTİYE HAYIRLI OLSUN.

harbımi muratlı

Erdoğan koalisyon yapmaz,bu meclis yapısında çoğunluğu olmayan akp ne Erdoğanı koruyabilir,ne kendini.Yolsuzluk iddiaları çok ciddi.bütün iddialar Erdoğan ve ailesine dayanıyor.Nasılsa kaybetmiş.,tek başına iktidarı bulabilmek için erken seçim riskini alacaktır.Anlaşılan KOALISYON MOALISYON OLMAZ OLMAYACAK. Erdoğan akp ağustos kongresinde DAVUTOĞLUNU da değiştirecek.NUMAN KURTULMUŞ olabilir.

harbimi muratlı

Erdoğan siyasi hayatının en zor günlerini yaşıyor.HDP yine SEÇTIRTMEYECEĞIZ demiş...Meclis başkanı akp li olamayacak yani,bu demek oluyor ki,akp hükümeti kursa bile meclis başkanı akp li olmayacak. Buyurun burdan yiyin!

yırtık varsa dikeriz

sen sanırım batırılan bankaların bu ülkeye maliyetini bilmiyon gezi olaylarının bu ülkeye maliyetini bilmiyon saymakla bitmez ya , at gözlüğünü çıkarda biraz gerçekleri görmeye çalış kiralık klavyeci .

harbimi muratlı

Iktidar olamayan akp çökmeye mahkumdur.Bu meclis yapı ile ERDOĞAN yolsuzluk iddiaları ve c.başkanlığı makamı rahat bırakılmayacak.bunu çok iyi bilen Erdoğan ERKEN SEÇIME götürmek için bu olasıklarıcdeneyecektir.

oy oy diye ömür bitti

baykal dedeye oy vermeyen kemal amcadır.şu sıralar pek anlaşamıyorlar gibi.

Yüzde kırklık Recep

YIRTIK nerede Biliyoruz........ Masraflar Hazineden meydan meydan gezdiğine Yırtındığına göre, bu seçim bir güven oylaması Oldu...... 400 dedi... 300'e indi 250'lerde YIKILDI!.....................

OZAN

Hadi oradan çapulcular sizi..ülke hiç bir yere gitmiyor asıl siz nereye gidiyorsunuz acaba ??????

Gezi Yolu_________

Kim Korusun?... Kim O ?... Nerede Oturur?.......

IhsanDeniz

Yüzde 25'i yüzde 40,9'dan çok sanan gezi zekalılar. Siz varken düşmana gerek yok.

taktik

yazık bu millette senin taraftarın benim taraftarım cocuk oyuncagı gibi taktik savaşları

ufuk

hdp'nin de desteğini alabilmek için, sanırım chp ekmel bey'den yana tercih kullanacak. Aksi halde (AKP) 256'ya 208 (MHP+CHP) oy ile AKP kazanır. HDP destek vermese bile hiçbir adaya.

yırtık varsa dikeriz

dikişçi geldi yırtık varsa dikeriz kiralık klavyeci

yırtık varsa dikelim

yav ne yırtınıp duruyon kiralık klavyeci

Aklımızı alma Allah

aşağıda yorum yazan zeka seviyesi düşük çapulingler bir doktora müracaat ediniz.%90 deli raporu alırsınız... şizofren olmuşsunuz..

vatanını seven

bu vata nı ALLAH senin gibilerden korusun

Ülkücü

hdp ile birlikte kolkola deniz baykali sececeyiz

Gezi Yolu____________

Yüce Divan korkusu Erdoğan'ı uyutmuyor ...... Recep denen AKP'li Türkiye'yi ateşin içine atıyor! Irak'a atılan Bombalarla iç savaşa gidiyor!.........

hasan şener

karşısına sen mi aday olarak çıkacaksın yoksa yeni bir ekmel mi bulacaksın

ALTI ÇİZİLİ LİDER

BAŞKA BİR İSTEĞİN VARMI. SİZDE HAZIM PROBLEMİ VAR GALİBA .SODA DA İSTEDMİSİN

Taşeron İşçi

Tayyip'in "Bedeli ne olursa olsun bu konudaki mücadelemizi sürdüreceğiz' sözleri Çocuklarımızın yaşamını Yok edecek bir Bedeldir.... Geleceklerine iptektir! ...

Gezi Yolu__

Yüzde kırklık Recep Tayyip erime batağında çırpınırken!.. Bizi Bir savaşa Sürüklüyemez............. Derhal istifa etmeli! ........