BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yaşar Okuyan Erdoğan'a sahip çıktı sana yedirtmem!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Batı ülkelerinin Türkiye karşıtı tavırlarını eleştirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
mniksek

BAŞININ ETİNİ YE, YAŞAR OKUYAN ERDOĞAN ÜZERİNDEN PRİM YAPAMAZSIN, SENİN SAFIN BELLİ KİMLERİN YANINDA YER ALDIĞINDA BELLİ O KOCA AĞZINI BOŞA AÇMA

nurettin

Ne kadar sabunluk siyasetçi hepsi perinçekin etrafında ne buluyorlarsa. Hele okutan gibi biri bilader mhp kökenlisin bahçeliyi de al yanına. Aslında bahçeli de şuan aynı kulvarda da belli etmiyo

Misafir

BASİT VATANDAŞ SEN GİT KEMALİN ASKERİ OL "TAVAG"

bir basit vatandaş

AKP ile saçma sapan bir laf ortaya çıktı. "Ben onu sana yedirtmen." Ne biçim bir laf bu? Sen Hakim misin? Kendini Hukukun, Adaletin yerine nasıl koyarsın? Onu yedirmem diyorsun, nasıl yapacaksın? Ne biçim bir laftır bu?

musti

Helal olsun Yaşar baba sana, diğerleri duysun da utansınlar

Kundemacı

Demekki Vatan partisi de çözüm sürecini destekler oldu vatana millete hayırlı olsun

vatan

vatan partiside rotayı şaşırdı galiba

mahmut demirkollllu

yaşar efendi ülkücülüğü bırakmış.sol tv lerde RTE ne,bahçeliye ,hükumete ülkücülere atıp tutuyor..diyorki''1980 öncesi kandırıldık hata yaptık silah verdiler ateş ettik..''.ne kandırılması yaşar?kurtarılmış bölgelerde azılı devyol dev sol.thkpc ve hain bölücüler ülkeyi parçalarken ülkücüler vatan için canlarını feda etmedilermiyaşar?sınırdaki kahraman asker ne yapıyorsa ülkücülerde aynısını yapmadılarmı yaşar?.RTE ve hükumete çamur at.sonra koruma masalına başla.ciddi ol ciddi.

Hakkı SORAN

"Yeme", "yedirtme" laflarının bu gibi cümlelerde kullanılması şık değil.

Misafir

kim takar arap tayyibi. tayyip arabın teki kendini arap zanneden bir zat aslı gürcü bu herifin.

sahip'mi !

merhaba,Ey Cemaati fetullah Cumbuşlar,vakit molla Cunalistler,milli görüş,milli Nizam,milli selamet,milli felaket,milli yolsuzluk,ve AKP'li molla politikacılar ve Türban imza gericilik ! hizmeti çok AYIP hainler.Ergenekoncu firari SAVCILAR,ya bunlar Eskiden ! kanga değilmiydiler hainler.

MISAFIR

MAO CU KOMİNİSTLER ERDOGANIN YANINDA...

ÜLKÜCÜ MAOCU YAŞAR OKUYAN

ÜLKÜCÜ OKUYAN,MAOCU PERİNÇEKLE KOLKOLASIN.HİÇ İNANDIRICI DEĞİLSİN.

astr

adam haklı, göz varsa görür...

Kemalin Kızı

Gönül İster ki Türkiye'de yargılansın.. Ancak Diktatörlüklerde Siyasi Partiler Seçim-Sandık göz boyamadır... Göstermelik kurumlardır... Diktatörlükler seçimle gitmez!.. İktidar sandık ile değişmez..

korkak

haaa şimdi oldu....afiyet olsun...

Kara Murat

Başta YAŞAR OKUYAN olmak üzere AKP ve Tayyip Erdoğan Destekçilerine AÇIK ve NET ÜÇ SORU: SİZE GÖRE, 1- Uluslar arası Antlaşmalarla VATAN TOPRAĞI olan SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ bırakıp KAÇAN, NOT: ‘’Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa AKP İktidarı döneminde VATAN TOPRAĞI kaybettik.’’ 2-"NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİM" diyerek FETÖ Terör Örgütüne Her Türlü Yardım ve Yataklığı yaptıklarını İTİRAF eden,... 3-Türkiyenin 22 İlini Kürdistan toprakları içinde gösteren PKK besicisi Barzani'nin PKK Paçavrasını Ankara ve İstanbul'da Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızın yanına Göndere çekerek PKK'ya Bağımsız bir Devlet muamelesi gösteren AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin BEKASI için PKK'dan ve FETÖ'den dahamı az tehlikeli görüyorsunuz..???

A.L.

AL SENİN OLSUN ERDOĞAN.. NEREDEN NEREYE SÜRÜKLENDİĞİNE BİR BAKSAN..

zeki yavuz

helal sana eski ülkücü gardaşım

Kara Murat

AKP ve Tayyip Erdoğan Destekçilerine AÇIK ve NET ÜÇ SORU: SİZE GÖRE, 1- Uluslar arası Antlaşmalarla VATAN TOPRAĞI olan SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ bırakıp KAÇAN, NOT: ‘’Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa AKP İktidarı döneminde VATAN TOPRAĞI kaybettik.’’ 2-"NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİM" diyerek FETÖ Terör Örgütüne Her Türlü Yardım ve Yataklığı yaptıklarını İTİRAF eden,... 3-Türkiyenin 22 İlini Kürdistan toprakları içinde gösteren PKK besicisi Barzani'nin PKK Paçavrasını Ankara ve İstanbul'da Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızın yanına Göndere çekerek PKK'ya Bağımsız bir Devlet muamelesi gösteren AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin BEKASI için PKK'dan ve FETÖ'den dahamı az tehlikeli görüyorsunuz..???

Misafir

erdoğan, memleketi yedi bitirdi.sizler, hâlâ tayyib i yedirmem teranesi okuyorsunuz.

Heineken

LAHEY Hollanda.da (Yani Batıda) insanlığa karşı işlenen suçluların yargılandığı uluslararası mahkemesinin olduğu bir şehirdir..

MİSAFİR

ALLAH ALLAH ..YAŞAR OKUYAN BEY ..AZ ÇOK BAKANLIK YAPMIŞ BİRİSİDİR VE ÜLKE 15 SENE ÖNCE NASILDI VE ŞİMDİ NASIL ARADAKİ FARKI GÖREMİYECEK KADAR NE CAHİL NEDE SAF BİRİ.. BİR İNSNIN KENDİ KENDİNE VERDİĞİ ZARARI HİÇ KİMSE VEREMEZMİŞ.. ACABA BİR BEKLENTİSİMİ VAR VEYA BİRŞEYLER Mİ VAAD EDİLDİ KENDİSİNE ?? ŞAŞIRMADIM DESEM YALAN OLUR..

Misafir

sen varken baskalarina yedirtme, affiyet olsun sana...kaninida Bahceliyi icirt..o Bozkurt kan icicidir........haydi ikinize halal olsun Tayib.....

Misafir

Fındık için Adalet Yürüyüşü'nde 2. gün Piraziz İlçesi'nde yaklaşık on bin kişinin katılımı ile başladı.