BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.411,56

Yalova seçim sonuçları 2014

Yalova seçim sonuçları önce AK Parti adayına kazandırdı sonra CHP adayına, bunun üzerine YSK seçim sonuçlarını iptal etti, 1 Haziran'da seçim yapılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 113 Adet Yorum
FOÇA LI

SEN ONLARI DÜŞÜNME YAZDIĞIM FATURA AYNEN GERÇEK ONU OKU. BELKİ AKLIN BAŞINA GELİR.

FOÇA LI

YALOVA AKLINI BAŞINA AL. BU SANA ALLAHIN BİR LUTFU. CHP Lİ BELEDİYEDEN GELEN SU PARASINI YAZIYORUM İYİ OKU VE DAĞIT.İLK ENDEKS 170,SON ENDEKS 171. EARK 1. KATI ATIK TOPLAMA BEDELİ 38.60, KATI ATIK BERTARAF BEDELİ 3.28. ABRA KADABRA ÖDENMESİ GEREKEN 48.25 TL. BİR TON SU HARCA 48 TL ÖDE. YALOVA AKLINI KULLAN İSTERSEN BU YAZDIKLARIMI GÖNDEREBİLİRİM. İZMİR FOÇA İZSU FATURASI.BİZ BAŞARAMADIK DARISI SENİN BAŞINA.

Serdarhaci77

Yalova Da Yakup Koçal'ın tekrar aday olmayacağı konuşuluyor. Zaten aday olsada seçilemeyeceği kesin

77li

Sevsinler sizin kültür düzeyinizi.

Sinan

Sen kendini üzme vatandaş. Akparti alacağı kadar oy almış. Siz kendi derdinize yanın. Ayrıca DUA almak seni bilmem ama bizim için çok büyük önem taşır. Küçümsemek isterken küçülmüşsün haberin yok.

VATANDAŞ

BENCE AKP'NİN KAYBETTİĞİ BÜTÜN İLLERDE SEÇİM TEKRAR OLSUN. AÇ İNSANLAR BİRAZ DAHA BAYRAM ETSİN.ÜÇ AYLARDA GİRİYOR. KAVURMAYI BOL KOYSUNLAR. CAMİDE İYİ DUA ALIRLAR

Sami YALOVALI

Desene seçimlerde yine bol bol pilav üstü kavurmalar var.

SAVCI BEY

22 MİLYON AKP,YE OY VEREN VAR 2 MİLYONU MUHTAÇ SADECE BE AYMAZ HERİF AKP,YE PROFÖSÖRDE OY VERİYOR ÇOBANIDA TÜM HALK KİTLESİNDEN ZENGİNİDE FAKİRİDE OY VERİYOR YETER ARTIK BU İNSANLARI KÜÇÜMSEDİĞİNİZ ÇAKMA ÇAĞDAŞLAR CHP, SİZİN GİBİLERİN YÜZÜNDEN 100 YIL DAHA İKTİDAR OLMAZ BU KAFAYLA.

SAVCI BEY

HAK YERİNİ BULDU BİR DAHA OLSUN KİM KAZANIRSA O HAKKEDER BENCE.

Emre Cem

Hayırlısı olsun Yalova'ya inşallah. Size şimdiden söyleyeyim az önce 30 Mart sonuçlarına baktım, halkın eylimi buna göre olacaktır ve bence 1 Haziranda AK parti en az 3000 farkla alır Yalova'yı.

muhsin c.

Ak parti bir oyla kazandığında da iptal edilmeliydi şimdi de. vicdanı olan herkez bir partinin kazandığı bir yerin sonradan sayımla başka bir partiye geçtiği her yerde seçimin tekrarını ister. yalova, ağrı köyceğiz gibi. ankara, hatay, antalya ve adana da ise farklı bir durum var seçim akşamı kazanan partiler sayım sonucu yine kazandı.

poyraz

yav siz hakikattan insanmisiniz chp mhp bdp sayin basbakan ne yapsa ona karsi cikiyonuz kilicdaroglu chp 60 senelik diyor akp ise 13 senelik parti bi bakin söyle siz ne yaptiniz recep tayyip erdogan neler yapti cünkü sayin basbakanin icinde allaha korkusu var ama sizin gibi caniler serfsizler siz basbakanin ceyregi bile olamassiniz pustlar

KURT2

CHP YE OY VERMEK ONURSUZLUK DEGİLDİR VERMEMEK YALOVADA DUYARSIZLIK **ATATÜRKTE BİRLEŞECEGİZ MEVZU VATANSA HERŞEY TEFERRUATTIRRRRRR PKK NASIL BİRLEŞİYORSA BİZDE BİRLEŞECEGİZZZ BEN MHPLİYİMM CHP YE OYUM HELALLLL

YALOVA-YALOVA

YALOVA,YALOVA!..VİCDANLIDIR,GÖZÜ AÇIKTIR,KÜLTÜR DÜZEYİ YÜKSEKTİR,KÖMÜRE-BUZDOLABINA TAVİZ VERMEZ.OLANI BİTENİ HERKESTEN İYİ GÖRMESİ GEREKİR.BİR GECEDE DEĞİŞTİRİLEN ADLİ POLİS YÖNETMELİĞİ,PARA KASALARI,AYAKKABI KUTULARI,GEMİCİKLERİ,164 KEZ DEĞİŞTİRİLEN KAMU İHALE YASASINI BİLİYORDUR.NİYAZİ TEKDEMİR.CEYHAN-ADANA

KURT1

CHP MHP İP BBP BTP BİRLEŞİP KUVAYİ MİLLİYEYİ OLUŞTURACAGIZZZZ SEN MHPLİ DEGİLLL AKPKKLISIN VATANI TEHLİKEDE GÖREN HERKEZ AKPKK YA KARŞI BİRLEŞİRRRATATÜRKÇÜ MİLLİYETÇİ İSEN AKLINI BAŞINA ALLLL

kazan dibi

bence akp nın kazanamdıgı bütün secımler iptal edilmeli ve akp kazana kadar seıcm yapmaya devama edilmeli izmir eskişehir hatay mersin daha aklınıza neresı gelıyorsa haydı ysk hepsını iptal et oylar akp yeeee oooo

aaa

sen mhp li isen bende insan değilim senın gıbıler işte ülkeyi karıstırıyor e

acdefg

Allah belanızı versin.. nerede akp itiraz etse hepsi kabul, bumu adaletiniz.

hayt

rahmetli türkeş olsay dı!

adnan deniZ

Eyyyy ysk didiminde seciminde buyuk yolsuzluk varrr bu yolsuzlugun icinde hakime hanimda varrrr secimin ya iptalina yada oylarin tekrar sayilmasina

DOĞRU KARAR

gecen gün arkadaşla(mhp li) konuşurken yalovada secimlerde mhp liler chp ye oy verdi dedim. bunu da genel secimlerde mhp nin aldığı oy ile şimdiki aldığı oyu ve chp nin de aldığı oyu karşılaştırarak söyledim. arkadaş öyle bir sinirlendi ki samimiyetimiz olmasa beni kesin pataklayacaktı. neden biliyormusunuz. bana sen nasıl beni chp ile bir tutuyorsun diye kızdı. BEN CE B KADAR MHP NİN CHP YE OY VERECEĞİNDEN KESİN EMİN OLMAYIN.

DOĞRU KARAR

gecen gün arkadaşla(mhp li) konuşurken yalovada secimlerde mhp liler chp ye oy verdi dedim. bunu da genel secimlerde mhp nin aldığı oy ile şimdiki aldığı oyu ve chp nin de aldığı oyu karşılaştırarak söyledim. arkadaş öyle bir sinirlendi ki samimiyetimiz olmasa beni kesin pataklayacaktı. neden biliyormusunuz. bana sen nasıl beni chp ile bir tutuyorsun diye kızdı. BEN CE B KADAR MHP NİN CHP YE OY VERECEĞİNDEN KESİN EMİN OLMAYIN.

M. ALİ İNCE

GUNDİ 1- AĞRIDAKİ SEÇİMİ AKP DEĞİL BDP İPTAL ETİRDİ. ÇÜNKÜ HAŞHAŞİLERİN PARMAĞI VARDI. 2- YALOVADAKİ KÜRTLER CHP YE OY VERECEK KADAR ONURSUZ DEĞİLER 3- AĞRI DA TADIMLIK DA OLSA CHP ZİHNİYETİ YOK. 4- HALK İSTİKRARI VE GELECEĞİ İÇİN EN UYGUN SEÇİMİ YAPACAKTIR.

cihan

Akpartinin kazandigi secimler iptal edilse Adalet chp nin kazandigi secim iptal edilince haksizlik hile hirsizlik var......bu ne iki yuzluluk tam cehape kafasi.

Anlayana

İzmir ? İzmir'de iptal edilsin. Akp'nin kazanamadığı her yer iptal edilsin, zira milletin iradesi !!! sandığa yansımamış oluyor.