BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Verheugen’dan Türkiye’ye çağrı! Sakın bu tuzağa düşmeyin

Avrupa Birliği’nin (AB) eski Genişlemeden Sorumlu Komiseri Günter Verheugen, bazı güçlerin Türkiye’yi Avrupa’dan dışlamaya çalıştığını savunarak uyardı. Verheugen, “Ben Türk dostlarıma, sakın bu tuzağa düşmeyin çağrısında bulunuyorum. Zaman değişecek” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
tekin

bunlarin kucugu buyugu, genci ihtiyari hep yalanci..hacanabir bekleteceksiniz a soytarilar? isiniz gucunuz bizi oyalayip alay etmek...ab niz bir yerinize batsin.

Yeni Nesil Türk Vatandaşı

Sayın Gunter e biri söylesin; Almanya nın kuzu postuna bürünmüş bir kurt tutumuna son vermesi gerekiyor. Eger oradaki PKK li ve FETÖ cu teröristleri avrupada beslemekten vaz geçmeliler. Amerikan mandası olmayı bırakmalılar. İkircikli konuşmaları tüm içtenlikle bıraksınlar. Bak o zaman gerçek TÜRKIYE 'yi daha iyi ve tarafsız analiz edebilecekler. Aksi halde asla bu iş düzelmez. Düzelmiş görünür ama asla düzelmez. Çünkü artık BIZ O BILDIKLERI ESKI TÜRKIYE D E G I L I Z !!!

tacettin

kimin umrunda dinsizler topluluğu ile işimiz olmaz inşaallah

SAKIN HA

AB YE GİRSEK NOLACAK BİZİ SÖMÜRECEKLER. GENÇ NÜFUSUMUZU, YERALTI KAYNAKLARIMIZI HER ŞEYİMİZİ SÖMÜRECEKLER

hakan

sayın günter ab türkiyeye ne vaadediyor? saçma sapan sivil görünümlü terörist toplum örgütleriyle ülkemizi bir sarmala sokup kaosa sürüklemek istiyor. biz demokrasi adı altında oyalanmaktan bıktık. biz türkiye barışı modeliyle balkanlara kardeşlik içinde yürüyeceğiz. bizim modelimiz de budur ab çökmüştür.

Misafir

Evet korku bacayi sarinca sayin verheugen insan tukurugunu yalarmis! Senin aktif donemini de unutmadik? Su anki siyasi irade acik acik istemiyoruz dedi ama senin zamaninda bizi oyaladiniz ama bulgari polonyayi romanyayi aldiniz demekki sahtekarlik genlerinize islemis. Biz sizi istemiyoruz ve bize dost demissin boyle dost olmaz olsun!

Ahmed

Bua adamı ciddiye almak gerek, genelde tarafsız ve TC lehine konuşur. Yurtdışında da dostlara ihtiyacımız var

Misafir

avrupa ,içlerindeki türk işbirlikçilerine karşı uyanık olmalıdır.türkler,bu işbirlikçileri ile,sizi içten vurmaya kalkıyorlar.başarılar,saygılar.

a.kadir umman

Rusya bizden önce girerse şaşırmam.umalım ve dileyelim ab üyeliğimizin kıymeti daha çok can ve mal kayıplarına yol açmadan tez zamanda anlaşılır ve ab li oluruz.Türkiye gerçektende anahtar ülke olduğunun bilincinde ancak keşke bunu ab müktesabatına uygun olarak yürütse bütün dünyaya örnek olsa.insanlık er geç kazanacak ve bambaşka bir dünyaya yol alacak.kötülüklerle değil bari bu yüzyılı insanlık değerleriyle karşılayalım.

NAZiMİYE

AB min asıl amacı Gümrük birliği sayesinde ekonomik çıkar sağlamaktır. Türkiye avrupa birliğine alınmaması durumunda; Gümrük birliği imzalandığı tarih (6 Mart 1995) den itibaren gümrük vergilerinin sıfırlanması sebebiyle oluşan vergi kaybını faiziyle birlikte tahsil etmek zorundadır. AB ülkeleri bu bilmektedir. Bu sebeple Türkiye'nin kendi rızası ile terkine destek vermektedir...

Misafir

Yani siz ikiyüzlü olmaya devam edin ama biz eyvallah diyelim öyle mi? Hadi oradan!

Adnan Erdogan

Verheugen en kritik zamanlarda bile hep Türkiyenin lehine konustu, ben buradan (Almanya) takip ediyorum. Samimiyetine inanmayan buradaki yorumculara sunu söylemek gerekir. Biz agzimizla kus tutsak bile kale alinmaz, ama böyle kisilerin savunmasi ses getirir, getiriyorda.

ss.sebo

taktik bunların hepsi taktik yemezler, artık ab düşünsün. Biz acilen sınırları açmalı ve suriyelilerin geçişini kolaylaştırmalıyız.

Misafir

bu iş kulis çalışmalarıyla olur artık. çıkmayan kanun kalmadı. bundan sonra avrupayı içerden fethetmek lazım. bizden çok daha geri kalmış ülkeler üye oldu.

Huseyn Ciftci

bu adam bizi çok destekledi, hala da destekliyor helal olsun elbette bizim kaçımız gözümüz için değil, kendi ait olduğu çevreler, Ab içinde Türkiye'mizin üye olması halinde menfaat sahibi olacak çevreler (mesela otomotiv sanayii) o nedenle, bizi desteklemesi normaldir. yoksa bizi sevdiği veya sevmediği için değil. dünyada bu işler böyle yürür.

Misafir

he he.. tabi tabi.. sen de iyi polissin yani.. AB havucuyla elde tutmya calisiyorsun bizi.. yemezler.

  • 1