BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01

Vatan Şaşmaz, ümmet şaşar...

Arakan’da bu kadar çocuk, kadın, bütün bir insanlık kurban edilirken yaşayacağımız bayramlardaki Kurbanlarımız bize kurbiyet kazandırabilecek mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Miray bebek, Uğur kaymaz, Cemile Çağırga, Ceylan, Yakup, Felek, Şervan, Yasemin… yüzlerce, binlerce Müslüman Kürt çocuğu öldürüldü. Binlerce Müslüman Kürt köyü yakıldı, milyonlarca Müslüman Kürt göç etmek zorunda kaldı. Bu nasıl habis bir ırkçılık ve nasıl ruhsal zehirlenme ki, Kürtler söz konusu olunca Müslümanlığı eskimiş bir palto gibi gardıroba kaldırıyorsunuz!

Misafir

Sizin derdiniz Müslümanlık değil, oy avcılığıdır. Tek gayeniz, Müslümanlığı bir merdiven gibi kullanıp saltanatınızı sürdürmektir.

Misafir

Peki… Rohingyalar Müslüman da Cizreli Kürtler Müslüman değil mi? Keskin nişancılarınız beyaz bayrakla dışarı çıkan insanları bile katlettiler.

Misafir

sevilay denen kadın konuştu ölen arkadaşının arkasından igrenç bir raportaştı yazık kadını nasılda bitirmişler söyledikleri sevilayın midemi bulandırdı

Misafir

Prof. Dr. Ümit Özdağ Sarayı üniversite yapacağız uçak filosunu da satacağız!

Misafir

Ümmet de birgun Turkler icin birsey yapsin,hep biz ummet icin mi yapacagiz.Devletin kasasi her Turk vatandasinin vergisi doluyor.Burada temel olan vatandastir,hangi dine ait oldugu degil.Dolayisiyla ummetcilik yapacagim Suriyesine,Irakina,Afrikasina devletin parasi,gucu surekli harcanamaz bu kimsenin tekelinde degildir.Isteyen cebinden harcar veya gider savasir orada fakat bu tip bir konuya Turkiye Cumhuriyeti ni ortak etme yetkisi yoktur kimsenin.

  • 1