BIST 9.887
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.457,26

Valiye 'Oğlumu tutuklayın' demişti: Akıbeti belli oldu!

DENİZLİ'de bir baba, dün halk gününde mikrofonu eline almış, validen uyuşturucu bağımlısı ve satıcısı oğlunun tutuklanmasını istemişti. Denizli Valiliği bu olayla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
BABAYA YAZIK.....

HER YERDE AYNI;UYUŞTURUCU KULLANAN,SATAN YIĞINLA ÇOĞALDI.DEMEK Kİ BÜYÜK PARA VAR BU İŞTE VEDE DÖNEN DOLAPLAR OLMADAN BU KADAR ALENİ YAPILA BİLİR Mİ?SATIŞIN GELİRİNİN KİMLER GİTTİĞİ BELLİ PKK.PEKİ BU TEDBİRSİZLİK NEDİR?

baltacı

classic devlet işleyişi,eee nooldu babanın derdi halloldu mu bari??

Kaann ç

Bravo on numara bir açıklama.Sayın Cumhurbaşkanı valileri basiret yetenek sınavına tutmalı.Gerçi madde bağımlılığı valinin yada emniyetin sorunu değil.Bu Türkiye'nin kanayan sosyal ekonomik,siyasi,eğitimsel kanayan yarası.Topu valiye emniyete atmak çözüm değil.Her ilde en 7-8bin madde bağımlısı var.Halk sanıyormuş her ilde 5-10tane sanıyor.Kardeşim çözüm ne?Çözğm bakanlar kurulu devlet kurumları ile oturup bu ilti bitirmek ve tedavisini yaptırmak için proje yapacak.Bunlar için il dışında özel hasteneleri kurulacak.Bu şahısları toplayan ilgilenen bir birim olacak.Emniyet ile kordineli olacak.Ailere psikolojik destek verilip olayı sebep sonuçu belirlenip gereği yapılmalı.

  • 1