BIST 10.166
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.405,18

Tutuklu FETÖ'cüler oy kullabilecek mi? İşte cevabı...

16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda, cezaevlerindeki 210 bin tutuklu ve hükümlüden kimlerin oy kullanacağına yönelik YSK kararı açıklandı. İşte o karar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Hasn metin

Adamlar bu milletin tankıyla bu milleti ezdi darbeci teröristler oy verecekse öcalana da imralıya sandık kurulsun...hem devleti yıkmak için kanımızı dökecekler hem de adam yerine konup devletleilgili bir karara oy mu verecekler....

Misafir

eğer FETO cu denilen ermeni planlı örgüt mensuplarına oy kullandırılırsa kimin bu devlete inancı ve güveni kalır söyler misiniz? ve de 15 Temmuz'un inandırıcılığı kalır mı sizce? 0 250 insan bu vatan için niye can verdi diye sormaz mısınız? yanlış yanlış üstüne... başlayayım sizin cici demokrasi anlayışınıza!

VATANDAŞ

3 MİLYON SURİYELİDE OY KULLANACAKMI

zafer

vatan hainleride oy kullanacaksa ben kullanmayım

Misafir

Suç ayrı, oy kullanma hakkı ayrı. Vatandaş olduktan sonra herkes oy kullanabilir.

Misafir

pkk dışarı cemaat içeri çok komik bir ülke

Misafir

Demir CAN__Neden mi?Fetöcülerin de evet diyeceğini biliyorlar o yüzden.Yoksa ne yaparlar ne ederler engelellerdi.Bu ülkede olup bitenlere akıl ermez.

Farklı Bakış

Bir kişi eğer TÜRK VATANDAŞI ise vatandaşlık gereği oy kullanma hakkına sahiptir. Oy kullanmaması için TÜRK vatandaşlığından çıkarılması gerekir. Şimdi FETOCULAR oy kullanacak mı konusu ortaya atıldı. YA SİZ HDP ye PKK UZANTISI DİYORSUNUZ ONA OY VEREN 6 MİLYON KİŞİYİ NE YAPACAKSINIZ. İsterseniz AKP haricindeki kişilere oy kullandırmayalım böyledce Evet çıkma olasılığı artar.

Demir CAN

Ne yani vatana ihanet eden, ele geçirmeye çalışan bu hainler ülkenin akıbeti için oy mu kullanacaklar? O zaman içeri niye tıktık biz bunları. Hatta oya filan gerek yok, verseydik vatanı o zaman onlara. Oy kullandırarak zaten bunu sağlıyoruz. Vay vay vaaaay.

  • 1