BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Türkiye'ye tehdit: AB, Türkiye'ye para göndermesin

Avusturya Başbakanı Kurz, Türkiye karşıtlığı ile bir kez daha sahneye çıktı. Kurz, AB'nin Türkiye'ye para göndermesinin engellenmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
mevhibe inal

ABD-İsrail-İngiltere AB ile ganimet! mücadelesinde. Kürt-Türk-Çerkez-Arap hiçbirimizin evlerindeki petler kadar değeri yok, bunu unutmasak iyi olacak.

ferit

ulen keriz sana darbe yapsalar tutuklatmıyacakmısın

Misafir

Toy çocuk kaşınıyorsun...

Misafir

Çok zekisin çokk.... süper soniksin....

Misafir

Erdoğan.avrupayi.istemiyo Mültecilerin.hepsini.birakalim Bunlar.onlara.yeter. Ilk.gidicekleri.yer.austurya.bu.comez.baksin.onlara

TÜRKİYE

Sanki Avusturya da cezaevleri otel olarak kullanılıyor. Ulan dangalak siz suç işleyen insanları beş yıldız otellerde mi ağırlıyorsunuz.

Yaaalllllaaaannnn

Demokrasinin Türkiye’ye gelmesini engellemek için akpnin kullanacağı durumlar yaratıyorlar

kundemacı

Göndermesinler. Bizim yetkililer Türkiye' yi uçurduklarını söylüyorlar. AB' nin parasını ne yapacağız.

Misafir

balik beyinli, mülteciler icin 6 milyar vereceklerdi, daha 3 milyar bile vermediler de ondan!

Misafir

kendi anlatimina göre cocukken okulda yabancilar cok 'hirpalamis', zaten 28 yasinda daha.

Misafir

acin sinirlari, acin yeter, cok simarttiniz bu 7 milyonluk ülkecigi! Ilk hedef Viyana, geliyorlar bekleyin.....

Kenan

Bu alçak Avusturyalılar ve diğer bazı Avrupa ülkeleri bilinçli olarak her seçim öncesi değişik provokasyonlarla Türkiye'deki islâmcı ve Irkçı kesimleri kışkırtarak ülkemizde demokratik bir iktidarın gelmesinin önüne Geçmek istiyorlar. Tüm bunlar AKP'ye verilen desteklerdir.

Misafir

Kurz ciddiyetten uzak, Erdogan Düsmanligindan öte Türkiye Düsmani. Hitlerinda Austurya Kökenli oldugu düsünülürse, bunlarin Kaninda Siniflanfirma ve Ayrimcilik var.

kırçıl

Kaşınıyor!!! Cahil ve çocukca bir adım. Korkuyor; viyana kuşatmalarını hatırlayıp, ürküyor, akılsızca tedbirler öneriyor. Ey çocuk!!! korkunun ecele faydası yok; surda 1965'lerde gedik açıldı. Geç kaldınız Allaın c.c. izniyle müslümanlar istesenizde istemsenizde memleketinizde kök saldılar. Sökemezsiniz!!!

Misafir

AB ile Türkiye arasında sığınmacı anlaşması var,siz onlar icin para vermezseniz bizde size mültecileri göndeririz,AB sanki parayı RTE gönderiyor,sizin kendinizin güvenliği icin gönderiyorsunuz,biz Türkiye olarak paranıza ihtiyacımız yok hamd olsun...

Misafir

Niye paraya ihtiyacımız mı varki, hani IMF ye borcumuz yoktu kimseye yoktu

  • 1