BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Türkiye'ye döviz yağdı! İkinci çeyrek rakamları açıklandı

TÜİK turizm İstatistikleri II. Çeyrek (Nisan - Haziran 2018) rakamlarını açıkladı. Verilere göre ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı çeyreğine göre %24,9 artarken turizm geliri yüzde 30,1 artış gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

türkiye ye döviz yağdı da, döviz kurları ha bre niye yükseliyor.dış güçler, sizi kıskanıyor değil mi?

Misafir

Bir Zamanlar 'Tahıl Ambarı' Olan Türkiye Buğday İthal Edecek, Peki Neden?

Misafir

Sayın bakanıma ve Ekonomi ile ilgilenenlere söylüyorum Kur'daki oynakluk yeminle söylüyorum Piyasa hareketi değil bakın direk müdahale ediliyor.Finans merkezinden 2 yıllık tl kur hareketleri içeren işlemleri istesinler incelesinler.'2017 deb beri Cumhurbaşkanımzın her çıktığı konuşmada konuşma başlaması ile bitmesi arasındaki zaman biriminde kur'daki hareket incelensin çom net görülür.Daha ne diyeceği belli olmadan kur artıyor.Kur ile oynayanlar şunun farkında Türkiye ekonomisi sağlam sağlam olduğu içinde kur hareketlerinin paranın sağına "1" geleceği bu kısır dögü sürmez mutlaka bitecek biri bunu deşifre edecek veya biz ortaya çıkaracağız biliyorlar.Dediğim gibi doların reel fiyatı 3.20 Tl.ler olması gerekirken 5 Tl.ye dayandı yüksek kur iyi ama en fazla 4 Tl cıbarında olmalı buda % 4-5 enflasyon demek.

Misafir

Nasıl yağıyor acaba ? Ceplerinde para olmayan turistlerin ilk durağı genelde Türkiye oluyor. Başlık Türkiye'ye parasız turist yağdı olarak düzeltilebilir.

Misafir

Türkiye'ye döviz yağdı!........Türk Lirası 20 Cente düştü.. Bugün 4.92 USD!

Misafir

doviz derken rusların paracıklarımı yoksa iranlarının paracıklarımı yani değersiz olanlar yağdı

  • 1