BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Türkiye Afrin'de Şii milisleri bombaladı

Türkiye'nin tüm uyarılarına rağmen Afrin'e yardıma giden Şii milislerin konvoyu, şehre giriş yapmadan vuruldu. Hizbullah medyası saldırıyı doğrularken, kayıp sayısı konusunda ise henüz bilgi verilmedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Eski Türkiye'den bahsetsene biraz merak ettik.

Misafir

kayıp sayısı mı, vurulan terörist olsunda sayılar bizi çok etkilemez.. görüyorsunuz 1 ayda 2 bin terörist cehenneme postalandı.. :D :D devletim mehmedim milletim sağolsun

TÜRK ÜN DOSTU SADECE TÜRK TÜR

Bu gerçeği kabul etmek şart.Ancak temizliğe önce içimizden başlamak gerek.Mesela Kobani için eylem yapan terör sempatizanı-destekçisi sendika şimdi tırsmış durumda,bakın çıt çıkmıyor.Dolayısıyla birbirimizden güç alıp bu mücadelede ortak zaferi hedeflemek şart.Allah Türk ü ve Türkiye yi korusun.Ve bu yoruma olumsuz yaklaşanların da bölücülüğü desteklediği gözardı edilmemeli.

Ozan

Senelerdir bu Iran amerika ile israile kafa tutar ama hic kursun siktigini gormedik , lakin bize gelince hemen milis gruplarini kursun sıksın diye karsimiza dikmekte tereddut etmiyor... Hani Sunni musluman oldugumuzu bilmesem acaba abd ve israilden daha mi kotuyuz diye kendi kendime sorardim... Demekki neymis 7 duvel degil 8duvele karsi savasicaz..

reel

elinize koluna sağlık aslanlarımm... vurun kahpelere ......

Serhat

Bu şerefsizler de düşman safında, Allah sizlere fırsat vermesin

dumur

kaşının hayvanlar kaşının bizde kaşağı bol

uyarali07

Türkiyeyi eski Türkiye zannediyorlar. O terör yuvasının temizlenmesi bizim namusumuz oldu artık afrin temizleninceye kadar 1 tek terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye devam.

VATANDAŞ

HELAL OLSUN ASLANLARIM. ACIMAYIN BU İT SÜRÜLERİNE.

BOZKURT

SİZİ İKAZ EDİYORUZ ANLAMIYORSUNUZ, ŞİMDİ HERHALDE ANLAŞILDI.

misafir

şiilerin geberdiğini bilmek ne kadar güzel

Misafir

seni tutan mı var küçük enişte aha da afrin orda . ne diye buralarda takılıyon. muhtemelen çocuksun.

Misafir

yani tarih boyunca sünniler şiilerle savaştı ? öyle mi güzel kardeşim. şu mezhepçiliği bırakın ümmet anlayışıyla hareket edin.

Ahmet Yilmaz

Daha bu iran in dogru dürüst bi gayri muslimle savaştığı görülmemiştir. Bunlar abd yahudi usaklarina hizmet etmektedir.

Fetat

Burda ne kadar vatan haini varmis güzel yorumlari sözde begenmmemisler

memet

yaşayın aslanlarım.sıra içerdeki pkk lılarada gelecek.ah işte hdp vekillerde pkklıyla kucaklarken böyle vurulsaydı.şimdi durum çok farklı olurdu ama reis topunuzu kazıyacak bekleyin.pkk dhkpc destekcileri bekleyin.

Vatansever Türk

Daha bundan bir kaç gün önce sayın Başbakanımız Binali Yıldırım söylemişti. ''Osmanlı tokadının ne olduğunu merak edenler Afrin'e gelsinler, orada öğrenirler Osmanlı tokadını'' demişti. Sanırım Şii milisler Osmanlı tokadını merak etmiş olsalar gerek ki Afrin'e girmeye çalışırken Osmanlı tokadı suratlarında patladı. Osmanlı tokadını başka merak eden varsa onlarda gelsinler Afrin'e onların da suratlarında patlatırız Osmanlı tokadını.

Misafir

Bunlar milis yani ceteciler..Birileri maas oduyor meslekleri kim para verirse onun uniformasini giymek. Istedigin dine mezhebe sokabilirsin bunlari. Cecenistandaydilar Dagistandaydilar sonra Abd babalari Irakta Suriyede calacagi petrol kuyularina bunlarin adini IŞID yapti nobetci dikti Arabin petrolunu bunlara sattirdi cebine atti. Simdide YPG adiyla kimlikleri degisti bazisida Şii milis olmus iste. Şii milis ortada yoktu birden sifir km kamyonetlerle ortaya cikiverdiler mantar gibi..Vurun kahpelere acimayin onlar Musluman olsa Abd nin verdigi para icin Muslumana tetik cekmezdi

Misafir

TSK'ya karşı Rusya, Suriye ve YPG arasında ittifak mı var Rusya, Suriye ve YPG arasında TSK’ya karşı işbirliğine gidildiği iddia edildi.Umman merkezli Al-Watan gazetesi 500 kadar rejim yanlısı milis gücün Afrin’e geçtiği ve YPG tarafından sınır boylarına yerleştirildiğini aktardı.YPG sözcüsü, Nuri Mahmud, rejim yanlısı milislerin zırhlı araçları ile Afrin’e geldiğini doğruladı.

Misafir

Bu Şiilerin tarih boyu müslüman harici kimse ile savaştıkları görülmemiştir.

MERCAN DEDE

DNA sına kadar vurun öldürün ben silahsız gitmeye razıyım elerimle parçalıyacam hepsini

Kafkas Türkü

Müslümanı müslümana düşman etti bu namususlar. Hiç bir tane Hiristiyan Hiristiyanı vuruyormu demekki bu şerefsizlerin müslümanlara karşı saygızı onlarınki kadar değil. Para için inançlarını değiştirenler cehennem ateşiyle kavrulur inşallah.

Misafir

Lütfen haberin içeriğini değiştirin. “Saldırı” demeyin

Misafir

Allah'ım sana inanıyoruz sana güveniyoruz seni seviyoruz__Allah'ım sen bizi bütün kötülüklerden koru

Canturkiyem

Helal mehmetcigim sana.... Allah tirnaginiza tas degdirmesin... Turkun gucunu gosterin...