BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83

Türk filmine İtalya'da büyük ödül

İtalya'da bu yıl 71'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde Türk yönetmen Kaan Müjdeci'nin "Sivas" filmi, jüri özel ödülünü aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
SIVAS

BRAVO BRAVO DOĞAN İZCİYE TEKRAR BRAVO HERKEZ GİTMELİ BU FİLME.TÜRKİYEDEKİ İYİ ŞEYLERİ ISKALAMIYALIM HİÇ DEĞİLSE.BU FİLM ZOR ŞARTLARDA ÇEKİLMİŞ.DESTEK GEREK.

Metin Korkmaz

Film Festival’inde büyük ödül Erdoğan'ın imam-hatip lisesinden arkadaşı Aziz Torun'un şirketi: TORUNLAR GYO olurken Ali Samiyen Stadyumu arazisindeki Kazada 12 işçinin hayatını kaybetti...............Jüri Büyük Ödülü ise RTE'nin oldu.

Heberci

Venedik Film Festivali, dünyanın en eski film festivalidir... Bu Kangal nereden nerden çıktı ? tamamen palavra!............. Film Festival’inde büyük ödül Altın Aslan, İtalyan Gianfranco Rosi’nin yönettiği Sacro GRA isimli belgesele; en iyi yönetmen ödülü olan Gümüş Aslan ise Miss Violence isimli filmiyle Alexandros Avranas’a verildi. Bu yıl ilk kez verilen Venedik Jüri Büyük Ödülü ise Jiaoyou isimli filmiyle Tsai Ming-liang’ın oldu.

Metin Korkmaz

Venedik Film Festivali'nde yarışan ve En İyi Film Akademi Ödülü alan Fatih Akın'ın filmi ‘Kesik/The Cut',dan neden haber yok?.............. Mardin'de 1915 Olayları sırasında ailesini kaybeden Ermeni demircinin hikâyesi islami medyada yasaklandı mı?.....

  • 1