BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

TSK’da ‘Fetömetre’li temizlik dönemi! İşte o kriterler

Tümamiral Cihat Yaycı’nın 2 bin FETÖ’cüyü deşifre ettiği ve ‘Fetömetre’ olarak anılan sistemi TSK'da uygulamaya koydu. TSK, artık FETÖ'cü personeli tespit etmek için, NATO'daki skandalı deşifre eden Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt'u, Norveç'te düzenlenen tatbikata gönderen komutan olarak da tanınan Yaycı'nın kurduğu 'Fetömetre'yi kullanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

KATILIYORUM, OZAMAN MEZARDA OLANLARIDA SORGUAYALIM.

Misafir

YILLARCA BUNLARIN ZARARLI OLDUĞUNA MÜSADE EDENLER SORUMLUDUR,

Misafir

akepeye fetometre gereksiz, hepsi fetocu zaten...

Misafir

Diğer kriterler uygun ancak,Bank Asya,okullarda çocukları okuyanlar konusunda tek suçlu devlettir.O bankaya çalışma izni veren sensin,bankanın adını futbol ligine verip de reklamını bir sene yapmasına izin veren sensin,okullarına Milli Eğitim Bakanlığınca izin veren de sensin... İşte bu ülkenin en tepesindeki kişi "aldandım" diyorsa ki normal vatandaşın aldanma hakkı varken onun hiç mi hiç yoktur;basit sıradan vatandaş çok küçük bir birikimini o bankaya yatırır,başarılı bulduğu bir okula da çocuğunun kaydını yaptırır... Eminim ki şu andaki AKP milletvekillerinin çocukları,yeğenleri ve yakınlarının çocuklarından geçmişte o okullarda okuyan binlercesi vardır.Örnek Enerji bakanı damat...

BİR KRİTER DAHA!....

GERÇEK KRİTER;SORU KİTAPÇIĞI ÜZERİNDE HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN MATEMATİK SORULARINA CEVAP VERENLERİ TEKRAR AYNI SORULARI SORUN BAKALIM YAPABİLECEKLER Mİ?

Metre Ölçer

Ak Partide bu Feto Metreyi koysak kaç metre çıkar acaba.

Misafir

15 temmuz 2015 de bir avuçlar demişlerdi.1.5 yıldır temizleyemediler.bir avuç deyip 45 binden fazla tutuklama yaptılar.100 bin kişiyi işten attılar.mevzuyu uluslar arası boyutlara taşıdılar.hala tükenmedi.hani bir avuç idiler?bu fetö dedikleri ya bir vuç değildi,dünyaya kök salmıştı.böyle bir teşkilatlanma mümkün olamaz.ya da gerçekten bir avuç idiler,ama erdoğan saltanatını sürdürmek için kendisine karşı olanları fetöcülükle suçlayıp,ortadan kaldırıyor.fetö bahane,saltanat şahane mi acaba?

Misafir

Allah FETÖNÜNDE FETÖYÜ SAVUNANINDA BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN. HUKUKSUZLUKMUŞ. SORU HIRSIZLARI, EMPERYALİST KÖPEKLERİ SÖKÜP ATMADIKÇA MİLLETİN CİGERİ SOĞUMAZ.

BİR KRİTER DAHA...

TÜM KURUMLAR KADROLARINA ALDIKLARI KİŞİLERİN SINAV SONUÇLARINI,KAÇ MATEMATİK SORUSU ÇÖZDÜKLERİNİ,SINAVLARDA SORULANLARA BENZER SORULARI ÖNLERİNE KOYUP ÇÖZMELERİ İSTENMELİ Kİ CEVAP ANAHTARLARINI ELLERİNE ALIP,SORU KİTAPÇIKLARI ÜZERİNDE HİÇ BİR MATEMATİK İŞLEMİ YAPMADAN CEVAP VERENLERİN BİR ÇOĞUNUN FETÖ KAMPLARINA KATILIP YEMİN ETTİRİLEREK KADROLARA GEÇTİKLERİ ANLAŞILSIN.BİR KRİTERDE BU OLMALIDIR.

saftrik

Ordudaki fetö temizliği hassasiyeti siyasi partilerde yok malesef.

İNADINA MİNİ ETEK İNADINA DEKOLTE GİYİN SİZ

Murat nev kardeş sen tasa etme ülkede sıkıntı çıktımı ya kaçarsınız ya düşmanla hareket edersiniz yada bankamatiğe koşarsınız her halukarda paçayı yırtıyorsunuz.sorada gelir ülkeyi kurtarmışcasına hareket edersiniz

murat nev

akp kendi ayağına sıkmaya devam ediyor, böylee bir hukuksuzluk olmaz, kendi bataklığınızda batacaksınız !!!

hakkı

her tür haince tuzağa ve muhalefete rağmen inşallah amerikadaki papaza tapan maklubecilerden kurtulacağız.

  • 1