BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

TRT'de yayınlandı: Nuh Tufanı hakkında en tuhaf iddia!

TRT’de yayınlanan Pelin Çift’in sunduğu Öteki Gündem programında Nuh Tufanı işlenirken öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek’in iddiaları damgasını programa vurdu. Örnek, Hz. Nuh’un gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
metin gömer

ALIN BUNU DIŞARIYA, ALIN ALIN!!!! BU NE REZALET NE KEPAZELİK!!!! MİDEM BULANDI YAHU!!!

Misafir

çok okumakla ilgisi yok bu saçmalığın!!! çalıntı sorularla amerikaya doktoraya gönderilmekle ilgisi var!!!

ALİ ALTUN

çalıntı sorularla kimler amerika'ya doktoraya gönderiliyor, istanbul üniversitesinde akademisyenlik yapıyor, verdiğimiz vergiler nerelere gidiyor ortaya çıktı.... Yetkililere duyurulur!!!!.

Misafir

aga onu bunu bırak ta bu pelin çifte hastayım harbiden.

Vah

Türkiye'nin yakın geleceği ... Vah vah vah...

Misafir

BU TIP'LERI PROGRAMINA CAGIRAN KADIN HER BAKIMDAN YETERSIZ! YAKINDA FESLI KADIRI VEYA CÜBBELIYI PROGRAMINA DAVET EDERSE SASIRMAYIN!

Sade vatandaş

Proğramı 10 dakika seyrettim dayanamadım kapattım.21.yüzyılda böyle Proğrammı yapılır.gülsemmi ağlasammı arada kaldım.

alpaçino

Kardeşim bırakın buı işleri Her şeye gücü yeten Rabbim her ne dilerse o olur bırakın bu boş işleri şu millete akıl fikir verin biraz ahlaksızlığın fuhşun hırsızlığın devlet malını çar çur etmenin haksızlık karşısında susmanın haramın uyuşturucunun çok kötü olduğunu anlatın bunları yapanlara en büyük cezaların verilmesine ön ayak olun hukukun üstün olması için adaletin tecelli etmesi için bu milleti uyandırın bizans papazlarından öte gitmiyor söyledikleriniz.

Vatandaş

sunucu hanım bırakmadı ki insanlar konuşsun. Eliyle koluyla bağıra çağıra lafları insanların ağzına tıkadı. Seyre değer bir program olmadı. Hanımefendi siz insanları dövmek için orada değilsiniz.

Misafir

"Aman Hocam nasıl olur böyle bir şey", Hoca bu durur mu? yapıştırmış cevabı "inanmıyorsanız o döneme gidip bakın" :)). Bilim bilim olalı böyle zulm görmemiştir.

Misafir

Hikaye uydurmakta üstlerine yok. Şimdi bu şahıs akademisyen kadrosu ile resmi olarak maaş alıyor ve insanlar da biz öğretmenlere kızıyor. Biz böyle bir adam yetiştirmedik ki, sonradan böyle (bilim adamı!) oluyorlar.

Nabi

Hocam f35 lerlemi siparişler geliyordu bide telofon kanıtlanabilir samsung modelimiydi ve hat turkcel miydi oğlu nerdeydi çay ocağında tavlamı oynuyordu bunların açıklamaları bilimsel olarak nasil

gerçekleri söyleyin

telefon nosu kaçtı acaba ve hanghi gsm operatörüydü onuda söylesinler

Misafir

telefon nosu kaçtı acaba ve hangi gsm ?? yawww:)

Misafir

demekki yalnı< değil

Nuh un torunu:)

Çok okumakta iyi değil. Adam kafayı yemiş.

S......

Susurluk kafayı bir taraftan acılar korkular bir taraftan ruhat mantıkla bağdaşmayan bilgiler ,hastaettinizzzzzzzzz yeter be

Misafir

vah vah vah.daha genc sayılır.zavallı.kafayı yemiş ama tedavisi var

Misafir

Böyle insanlar böyle makamlardaysa ...

Misafir

Din diyanet bunların eline düştüyse

Misafir

Isin kisasi gerizekali olmanin yolu Dr lukla basliyor Prfs,lükle sonlaniyor..

Murat

Hangi operatörden aradı numarası kaçtı, telefonunun modeli neydi, hangi tarifeyi kullanıyordu,faturayı nereye ödüyordu, o zamanlar full cekiyormuydu ,rehbere tüm halkını mı kaydetmişti,telefon dokunmatik miydi , şarj bir gün gidiyor muydu, evet cevapları alalım kendini hoca zanneden vatandaş.pazartesi bu adamı üniversiteden kovmazlarsa yazıklar olsun İstanbul üniversitesi ne.bunlar gençleri eğitecek öyle mi bu aklilla aldığın nefes fazla

Misafir

Bu programın adı mı değişmiş. Gündem ötesi değil miydi

asd

Uydusu yok mu bu gelişmiş milletin, Uydudan neden bakmamışlar da IHA veya kuş gondermeleri gerekmiş.

Metin Okur

Bilim Adamlarımız da sapıttı.Allah sonumuzu hayr eylesin...