BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92

Times'e kapak oldu, Hazreti Muhammed'in eşini örnek gösterdi

Prens Selman, ABD ziyareti kapsamında Time dergisine verdiği röportajda, ülkesinde cinsiyet eşitliği alanında attığı adımlardan bahsederken, bir kez daha Hazreti Muhammed’in eşlerini örnek gösterdi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

The falcılık ,,,,,,,,,,,,,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

mevhibe inal

Hz. Muhammed'den örnek verecekse, "Müslüman Müslümanın kardeşidir, Ona zulmetmez, Düşmana teslim etmez" nasihatini dinlesin önce. Kapak olmak için kendi değerlerinden ödün vereceğine...

Mustafa t.

Klavuzu siyonizm olan sözde müslüman ın ibretlik durumu. ...ne peygamber ini anlamış. ..ne islami. .ne kur'an i anlamış. .. binmiş CIA ve Mossad limuzinine gidiyor Mekke Medine yerine telav iv ve Laswegas a. ..cehenneme Zümera. ..

Misafir

Mümin erkek ve kadın iffetini koruyamıyorsa o müslümanlığını sorgulasın. Dost demek yakın arkadaş anlamında sevgili anlamında değil

mevhibe inal

Damat Kushner İsrail'de dincilerin kadınlarla aynı kaldırımda bile yürümediğini biliyor mu? Klinikler ve Marketlerde kadın-erkek ayrı saatler olduğunu, Hahamların modernlikten! uzak fetvalarını? Oraya da bir el atsa...

mevhibe inal

Siyonistler, "Kralın kulağına fısıldayan, Kraldan güçlüdür" diye boşuna dememmişler!

eser

Kuranda kadın çalışamaz. Yönetici olamaz. Spor yapamaz.Parklarda dolaşamaz. Seyahat edemez diye bir kaide yoktur. Kadın isterse çalışır ve yönetici de olur. Kimse Kuran dışı din sunmasın. Dinde tek otorite vardır. O da Allahtır. Kehf 26 O hükmüne kimseyi ortak etmez. Kimse kendi kafasına göre Kuran harici din koyamaz.

gani

Bu şebeği haber yapmaya bıkmadınız mı daha,ne sevdayılmışsınız bu araplara.

Misafir

düzeltme... kendi nefsi icin istedigini baskasina "günah" sayanlar olacakti... özür diliyor ve düzeltiyorum.

baskasinin ki namus degil?

peygamber efendimiz namahrem kadinlarla tokalasmayi bile tavsiye etmemisken,insanlar kadinlarla, erkeklerin nasil ayni ortamda bulunmasini savunabilir? kendi nefsi icin istedigini, baskasina mübah sayanlar bunlar. bunlarin istedigi ben, baskasinin karisiyla, kiziyla gezeyim, tozayim, egleneyim, her türlü halti yiyeyim ama baskasi benim anamla, karimla, kizkardesimle ve kizimla gezip tozmasin. namusuma göz dikmesin.

aaa

Satilmis kopekler. Allah kahhar ismiyle kahreylesin sizi.

Misafir

ayeti yanlis yorumlama. surede anlatilmak istenen inancli erkekler ve inancli kadinlar birbirlerinin velileridir diyor. sen bunu erkek ve kadin olarak anlayamazsin. inancli erkekler, inancli erkeklerin, inancli kadinlarda inancli kadinlarin demek istiyor. senin yorumuna bakarsak o zaman annen de baban disinda bir erkek dost edinebilir, evliysen karinda senin disinda bir erkekle arkadaslik yapabilir veya kizin, kizkardesin. bunu kabullenecek mide var mi sende? yoksa ben baskasinin karisiyla, kiziyla dost olurum ama baskasi benim namusumla dost olamaz mi dersin? yazik herkes kendi cikarina göre dini yorumlamaya baslamis!

ses

Tevbe 71 mümin erkekler ve kadınlar birbirinin dostlarıdır. Dostluk herhalde telepati ile olacak değildir. Bu ayet bile kadın erkek aynı ortamda olabileceğini gösterir.NUR 61 Dostlarınızla hep birlikte yemek yiyebilirsiniz. Kadın erkek birlikte yemek yiyebiliyorsa dışarda niye yan yana duramasın. Aynı okulda okuyamasın. Kuranın verdiği ruhsata karşı gelinmemelidir.

Mustafa Altıntaş

Peygamber efendimiz kendisine helal olan Hz Aişe validemiz ile yarışırdı...!!! (Haşa sümme Haşa) başka kadınlarla değil...!!! Helal bir ortam olduktan sonra neden olmasın ki...??? Ama yine de Efendimiz (s.a.v.) hatırlamanız ve yorungenizin ortasına yavaş yavaş O'nu koymaya başlamanız dünya adına ümit verici olmuş...!!!

The end

Times e kapak olduysa işi bitmistir. Times in maşaallah dedigi 3 gune çıkmaz.

Misafir

Allah'u Teala Ahzab suresi 32 - 36. Ayeti Kerimeler ile ne güzel açıklamış.

verde

Nihayet Kurandaki dine ait bilgilere göre şekillenmesi iyidir.Kadınlar her yerde süslü ve takılı elbise de giyebilirler. Allah kadına gögsünü ört. Araf 26 bölgeni ört, dış giysini de namuslu bilinecek şekilde al demiştir. Dinde zorlama yoktur.Dekolte giymek isteyen, namaz kılmayan, oruç tutmayan konularda da kimse zorlayamaz. Sana maddi zarar vermediği sürece kimsenin yaşam tarzına da karışılamaz. Adalet gözetilir o ayrı.

MARVAN

ulan deyyuz Peygamberin eşi çıkıp herkesin önünde göreceği şekildemi spor yapıyordu şerefsiz

mert

kafasındaki örtü çıkacak yerine fötür şapka gelecek sakallar gidecek tuvalet taşı gibi parlayacak bu filimi daha öncede izledik

Misafir

Satılmış serefsizler

yalanmı

paygamber eşinin savaşa gittiğini söylemeyi unutmuş

kafirin usagi

prens sacmalamis kafasina göre örnekler sunmus yalniz birsey unutmus. hz. hatice validemiz müslüman olmadan önce ticaret yapiyordu. peygamberimizle evlendikten sonra elini ayagini cekmis, evinin kadini olmus. hz. aise validemizle yaris yapiyordu dogrudur ama hz. aise validemiz vücudunun bütün hatlarini ortaya cikartan strec veya short giymiyordu. yari ciplak yarismiyordu. kafirin (usa) emrinde olan bir kuklanin söylediklerine itibar edilmez.

Neferoglu

Siyonist şak şakcisi domuz mocugu

  • 1