BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22

Time dergisindan şok kapak! Türkiye darbeye direndi ama...

Amerikan Time dergisinin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yayınladığı kapak, derginin 12 Eylül darbesi sonrası çıkan sayısını hatırlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Samimi

Evet Türkiye darbeye direndi dışardan gelen kaç darbe varsa hepsine de direnecek... Bu sizin için gerçekten " daha kötü " bir sonuç çünkü hepimiz bir olduk ülkemizi parçalamaya çalışanlara karşı...

PROF DR KURTULUŞ ÖZDEMİR

EY BATI ! ÇATLASANIZDA PATLASANIZDA REİSİN ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜK TÜRKİYE KURULACAK VE SİZE MAZLUMLARA ETTİĞİNİZ ZULMÜN HESABINI SORACAKTIR... NASIL Kİ ECDADIMIZIN İSTANBUL'U FETHİNDE CEDDİNİZİN YAŞADIĞI GİBİ SİZİN İÇİNİZDEKİ İNSAF SAHİPLERİ DE BUNDAN MEMNUN OLACAKTIR. RAHAT OLUN... BİZ SİZİN GİBİ SAMAN ALTINDAN İNSANLARIN KANINI İÇEN BİR MİLLET DEĞİLİZ. BİZ İNANCIMIZ GEREĞİ MAZLUMUN HAKKINI ADİLANE BİR TARZDA SORMAYI ŞİAR EDİNMİŞ BİR MİLLETİZ.

Zeynep

Yine gelecekler besbelli , son 200 yıldır hep geldiler , hiç rahat bırakmadılar ama hep avuçlarını yaladılar ...şimdi de yeniden gelmenin alt yapısını hazırlıyorlar ki zaten tutuklu generallerin bazılarının tutukluluk anlarındaki gülümsemelerinden işgillenmiştim ...yine yeniden avuçlarını yalamaya ...yeter ki bir olalım , birlik olalım ( son 2-3 gündür hafiften bozulmaya başladı , aman dikkat !)

KONGRAT

şeytanın hesabı varsa allahında vardır.düşmanın hesabı varsa türkünde vardır olmalı.ardından başka melanetler gelebilir uyanık olunmalıdır.

çok üzülmüşler

darbenin püskürtülmesinden hiç memnun olmamışlar açıkça yazıyorlar.

ŞAKASI YOK

DOĞRU, AKILLAR BAŞA GELMEZSE Kİ PEK GELMİYOR,DAHA KÖTÜSÜ ELBETTE OLUR,

Misafir

korku algısına başladılar

Misafir

Ben size en kötüsünü söyliyeyim ey batının emperyalist güçleri; cehennemin dibine gideceksiniz, tek dileğimiz biranevvel gitmeniz, ateşe susamış teniniz artık hasret çekmesin.

osman

dogru diyor fetocular gidiyor yerlerine suleymancilar ve diyer cemaatler geliyor deyisen hic bir sey yok bunlarin tamami rant pesindeler.cumhuriyeti dusunen bile yok

  • 1