BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Tezkere Meclis'ten geçti! OHAL 3 ay uzatıldı

OHAL'i 3 ay daha uzatan tezkere Meclis'te kabul edildi. 21 Temmuz 2016'da ilan edilen OHAL'in 19 Temmuz 2017'den itibaren 3 ay daha uzatılması kararlaştırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

bir hak hukuk meselesi, ister devlet ister şahıs bazında olsun mühim bir mevzudur.hakkı olan alacağı olan ister dünyada uğraşır, hakkını arar,alabilirse alır;isterse uğraşmaz,hakkını aramaz,ahirete bırakır.birinin hakkı gasp edilmişse,sorumlu gasp edennin veye gasp edenlerinindir.hakkı gasp etmek için o kişiyi arayıp buluyor hakkını gasp edeüiyorsa,hakkını iade etmek için de o kişiyi arayıp bulmak ve hakkını iade etmek zorundadır.hakkı gasp edilenin hakkını aramak gibi bir zorunluluğu yoktur.hakkı dünyada verimmemişse veya geciktirilmişse sorumlu olanlar gasp edenlerdir.bu durum,ohal ve khk lerle hak gaspına uğrayanlar için de geçerlidir.

gencoglu

misafir rmznn arkasına saklanan korkak teröröörörrist ohal feto ile mücadele için kullanılmıyormuş ta keyfi kullanılıyormuş ta muş muşta anlaşılan sen de fetocüüüü teröröröristsin ÖRNEK VER BAKALIM KEYFİ OLARAK KULLANILDIĞI KANAATİNE VERDİĞİN KARARLAR NELER?

Misafir

OHAL sadece fetö için kullanılsaydı ben şahsen destek verirdim lakin fetö dışında o kadar keyfi kullanıldı ki bence bu ohal fetöyle mücadeleyi bi yana koyarsak hükümetin çok işine geliyor, bunu ben demiyorum , bu yoruma itiraz edenler ohal uygulamalarına bakıvereceksiniz

Mehmet Türkoğlu

Uzatın uzatın memleketi bitirdiniz.Bugun Hollanda haberleri ikinci haber olarak bunu verdi.Bir sürü insan tatilden vazgeçti.Ekonomimize yazık oluyor..Birileri kendi ayağımıza sıkıyor..

Misafir

Bunun anlamı OHAL hep devam edecek. Hani EVET çıkarsa terör bitecekti?

Misafir

Türkiyede Biz çok güçlü olduğumuz için mi karşımıza hiç engel çıkmadan kolayca her istediğimizi yapabiliyoruz? Yoksa… Bizim böyle davranacağımızı hesap eden birileri, önümüzü açarak Türkiye Cumhuriyeti devletini, Erdoğan üzerinden yeniden dizayn mı ediyor?

kundemacı

Tabi ükenin durumunu biz yetkililer kadar bilemeyiz. OHAL gerekli mi değil mi bilemeyiz. Ancak anlaşılan gerekli, öyleyse 2019' a kadar OHAL' in uzatılacağı kararı alınıp TBMM feshedilsin, vekiller boşuna maaş almasın.

Misafir

Hadi fetöcü memuru öğretmeni hapse attın diyelim. PKK ile 30 küsür yıldır savaştayız. Bu adamlar da terörist olduğuna göre ve bir o kadar da süreceğine göre OHAL 30 yıl daha sürecek tahminimce.

arda demirciyan

olumlu buluyoruz.fetöcüler temizlensin.

Akif

FETÖ'cülerin esas niyetlerini gizlemedeki sabrı ve devleti ele geçirme ümitleri tamamen bitmeden OHAL'in bitmesi demek, 15 Temmuz 2016 sonrası verilen bütün emeklerin, çekilen bütün çilelerin boşa gitmesi demektir.

sıranızı bekleyin

fetö pkk ağzı ile yorum yapanlar , peşinizdeyiz ! haa ben örgütümün propagandasını yapmak , kaşınmak, içerde 5-10 sene yatmak istiyorum diyen buyursun o tornadan çıkmış kes kopyala yapıştır mesajları atmaya devam etsin. daha dün 53 tanenizi sabah evlerinden paketleyip aldık.bugüne dek kapınızın çalınmamış olması, aylardır ağzınıza geleni yazmanız, hakkınızda bir şey yapılmadığı anlamına gelmiyor. sıranızı bekleyin. olduğunuz yerde enseleneceksiniz. hiç tanımadığınız biri yolda dostça elini omuzunuza attığında şaşırmayın.

A.L.

HANİ KALDIRILIRDI? KALDIRIRDIK... KALDIRIRIZ... KISA ZAMAN SONRA... AZ SONRA... ÇOK MEDYATİK GİDİYOR GİBİ... TUTARSIZ KİŞİ VE KONUŞMALARA ATFEN...

Hakkı SEVER

OHAL çıktı ama TBMM'ye emri kim verdi!?

Misafir

aaaaaaaaaaaaaaaaaa hic §a§irmadim... neden?

son fetö cü

ülkemizde terör bitmeden ohal in kaldırılması çok saçma daha idam bile çıkmadan ohal i de kaldırıp teröristleri mi sevindireceğiz

  • 1