BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Teröristlerin Whatsapp oyunu ortaya çıktı

Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı günden bu yana sosyal medya platformlarında kara propagandaya başvuran terör yandaşları şimdi de WhatsApp üzerinden oluşturdukları sahte ekran görüntüleri ile manipülasyon yapıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Binler ce insani suçsuz yere isten at yandaş medya olmaktan çıkmayan siz kürtler bu topraklarım asıl unsurudur

Sedat

Teröristleri internette kurtaramaz çünkü artık sanal dünya bitti, mehmetcik gerçek dünyadan..Artık patır patır geberme vakti. .

ÖĞRETMEN

Türk kürt ayrımı yoktur.Ben kürt kardeşlerimin köylerinde yıllarca öğretmenlik yaptım.Yıllar sonra halen görüşüyoruz.Ne ben onlara ters baktım ne de onlar bana.Tam aksine kürt kardeşlermin insanlıklarını unutamam.Çünkü hepimiz TÜRK MİLLETİ yiz.

Misafir

Sayın İnternethaber yetkililerine, K Ü R T ve T Ü R K düşmanlığını körükleyecek yorum yazan cahillerin yorumlarını yayınlamayın. T.C Devletinde 25 milyona yakın Kürt vatandaşlarımız yaşıyor, bu insanların milliyetçilik duygularını kabartmasınlar. İleride Kürt vatandaşlarımızı bize düşman edebilirler, Saygılarımla.

Misafir

Buyüzdenmi hep sahte resimler paylaşıyorsunuz,vatansız soysuzlar...

Tolga Erkek

Kahraman mehmetçik dün çanakkalede düşmanı İngiliz askerinin kopan bacağının ağrısına inlemesine bile dayanamamış ve canı pahasına onu kucaklayıp İngilizlerin siperine bırakacak kadar merhametli dır Ama kalleş pkk ve yandaşları kurban eti dağıtan ve müslüman kürt olan Yasin Börü nün kafasını taşla ezip öldürecek kadar vahşi ve zalimdir Mehmetçiğimiz hem vatan , İslam ve masum olan siviller için şehit olmaktadır

Misafir

PKK-PYD/YPG li teröristler altlarına mayın döşemişlerdir. Yalan dolan şerefsizlik diz boyu utanmadan birde yalan yorum yapıyorsun. Ölenler etek giyen sivil kıyafetli teröristtir.Daha dün 8 Mehmedimiz şehit oldu.

Misafir

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR) yayınladığı son raporda harekatın başladığı 20 Ocak’tan bu yana 27’si çocuk 19’u kadın olmak üzere 139 sivil Afrin sakininin hava akınları ve topçu ateşi sonucu hayatını kaybettiğini duyurmuştur.

  • 1