BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

TEOG'da kıllandıran durum! Bu gerçek olabilir mi?

TEOG'da bu yıl 17 bin öğrencinin tüm sorulara doğru yanıt vermesi Yeniçağ yazarını kıllandırdı. 'TEOG'dan yükselen pis kokular!' başlıklı bir yazı kaleme alan Ahmet Takan ilginç iddialarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Pınar

Gelişmiş ülkeler bizden niye ileride işte bu yüzden bu sınav saçmalığı da nedir bırakın isteyen istediği liseye gitsin türkiye her zaman da geri kalır bu yüzden eğitim sistemi yerlerde çocuklarımız iyi yerlere gelemeyecek bu saçma sapan teog mudur nedir Allah sonumuzu hayır etsin.. Lütfen buradan biri sesimi duysun 2017 2018 teog da sınav şekli değişmiş klasik olucakmış bu ne yaa çocukları perişanımı ediceksiniz şimdiye kadar aklınız nerdeydi hep test sistemiydi birileri artık bu saçmalıklara dürter desin yeterrrrrr

misafir

gelişmiş ülkelerde sınava bile gerek duyulmadan kim nerede okursa okusun sınırlama yok kafan basıyorsa gel oku denilmekte.Bizde ise sınav zırvalığı yüzünden gençlerin geleceği ile oynuyorlar kim hangi liseye yada üniversiteye giderse gitsin bu tarz engeller olmamalı bu olursa bu ülke hiç bir zaman gelişme gösteremez.

aliveli

hırsızın kim olduğu ortaya çıktı.

ayşe

suç duyurusu olarak kabul edilmeli normal değil bu kadar birinci.

Misafir

Bu 17 bin öğrenciyi 1 ay yedirelim içirelim ve gezdirelim 1 ay sonunda TEOG ta çıkan 120 soruyu harmanlayarak tekrar soralım. 120 soruda 80 bilsinler namerdim.

ayşe

daha önceki kolay sınavlarda neden bu kadar full yoktu?

baltacı

her okuldan 1 -2 tane birinci gayet normal..

mehmet

Bu beceriksizlik artık canımıza tak etti. kpss de öss de lys de en sonunda teogu da becerdinizya yazıklar olsun size.

mehmet

Müsteşarın küçümsediği o sınava aileler birlerce lira vererek çocuklarını hazırlıyor. Sizin yapacağınız eğitim sisteminin

mehmet

sınav kitapçıkları da dağıtıldığına göre kopya yardım vs isbat edilemez. Dünyada hangi sınavda aynı sınıftan 10 tane birinci çıkmış o sınava giren gözetmenler yardım etmiştir. Başka sebep aramaya gerek yok. Bir sınavıda becerebilseniz de milletin bedduasını almasanız.2. sınavda tam puan alanların 1. sınav sonucunu çok merak ediyorum

mısafir

full çıkan öğrencilerin okuduğu okulllara baksınlar yeter..

Misafir

akp iktidarda olduğu sürece;şaibeler,iltimaslar,hileler,haksızlıklar daima artarak devam eder.her türlü dalavereleri yapıyor,suçu birilerin üstüne yıkıp sıyrılıyorlar.hak yemeyi,birlerine musallat olmatı bayılıyorlar.sanki,dalavere yapmak için sabırsızlıkla doğmayı beklemişler.nerede üçkâğıtçı,hilebaz,dalavereci,düzenbaz varsa akp li olmuş vesselam.

naci

İnsan geri zekalı olmamalı...İnsan şu teog sınavının sorularına bir bakıyım demez mi... bu sorular iyi öğrenciyi seçmez. Bir kişide bu sorular ne kadar kötü demiyor. Hata olmasın diye tüm soruları kolay hazırlamışlar yani soru hazırlamayı becerememişler. Sadece full çeken öğrencileri PİSSA sınavına soksunlar bakalım ne çıkıyor.

  • 1