BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Temmuz 2018 enflasyonu belli oldu TEFE TÜFE ne kadar?

Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı. Temmuz ayında bir önceki aya göre TÜFE %0,55, ÜFE ise yüzde 1.77 arttı. Oranlar beklentinin altında geldi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Rıdvan Kalabak

Bu kadar zam geliyor.Her şey yüzde yüz artmış ama enflasyon 0.55 çok komik.Birileri ne isterse onu açıklıyorlar.Memurun , emeklinin maaşı enflasyona göre ayarlandığı dan düşük açıklıyorlar.

hasan erdur

bu rakamlar zenginin rakamları nasıl olsa onları enflasyon etkilemiyor.vatandaşın enflasyonu en az yüzde 50 o da doların 1 yıldaki farkı.

Misafir

bu enflasyon rakamları hiç inandırıcıdeğil

ballı lokma tatlısı

Sayıştay 2044'e dek sürecek sözleşmede hazine zararının büyümemesi için ,yüksek faizli dış borç para ile yapılan Zafer havaalanı için"önlem alın" dedi. Türkiye'nin dördüncü büyük havaalanı olarak planlanmıştı. Uşak, Afyon, Kütahya şehirlerinde toplam 1 milyon 600 bin kişi yaşıyor fakat Zafer Havalimanı'nı yapan Ak Partiye yakın ''İctaş'' adlı firmaya, 2 milyon yolcu garantisi verildi. Çıkmadı yolcu. Çıkamayacağı Zafer Havalimanı'na uçakların inmeye ve kalkmaya başladığı ilk günden belli olmuştu. 2013 yılında iç hatlar için: 550 bin yolcu garantisi verilmişti. Ancak 32 bin yolcu gelmişti. Gerçekleşme: Yüzde 6. Yanılma: Yüzde 94. Dış hatlar için ise: 374 bin 500 garantisi verilmiş ancak 11 bin 323 yolcuda kalınmıştı. Gerçekleşme: Yüzde 3. Yanılma: Yüzde 97. Devlet de ballı firmanın kasasını gelmeyen yolcular için 5 milyon Euro garanti parası koydu. Afyon-Kütahya- Uşak şehrinde yaşayanların havaalanı var, gururlanıyor. şimdi bunları yazdık diye fetöcü ilan edecekler ben. hahaha

ezer

Yaptimi yoksa yaptirildimi?hicde inandirici degil.

Misafir

bu TUİK ne iş yapar? bence kapatılmalı ciddi anlamda tasarruf elde edilir.. zaten oranları külliye açıklamıyormu?

Misafir

15.85 vay be resmi rakam buysa piyasa en az 20 dir.

ALİCAN

DOLAR ,EURO 10TL OLSUN.ENFLASYON YÜZDE 20 YE ÇIKSIN.HER ŞEY İYİYE GİDİYOR.SIKINTI YOK.KONTROLÜMÜZ ALTINDA.VARDIR BİR BİLDİKLERİ.

vatandaş

doğal gaza ve elektiriğe yapılan zamları enflesyona katmıyorlarmı birde 1 temmuz 1 ağustos dolar kuruna baksınlar

Misafir

İthalata Dayalı Türkiye Ekonomisinde Dolar 5 TL'nin altına inmiyor ...Enflasyon yüzde 15,85'e yükseldi.. Soylu, Albayrak'a omuz attı

Misafir

sizlere müstehaktir umarim dolar 10 tl yi bulur.herkes hak ettigi sekilde yönetilir.

Misafir

euro dolar düşüşe geçti. haydi hayırlısı.

Misafir

Diş güçler var ya şu dış güçler zamları hep onlar yapıyor.! Ver mehteri veeeeer.

fikret boduroğlu

tüfe 15,üfe 25 ise üretici maliyetini fiyata yansıtamıyor demektir.bu şartlarda daha ne kadar üretim yapabilirki.böyle giderse ,işyeri kapanmaları ve işçi çıkarmaları gündeme gelir.bu da,daha düşük büyüme ,haliyle yoksullaşma demektir.

Misafir

Allah'a şükür dolar düşmeye başladı. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey daha iyi olacak. Sayın Başkan Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye şaha kalkacak.

Misafir

Bir önceki 2.60 bir sonraki 0.55 yersen

ZİYARETÇİ

AÇIKLANDI BAŞLIĞINI ATIP, AÇIKLANACAK ŞEKLİNDE İÇERİK OLDUĞUNDA GÜVENİRLİĞİNİZ ARTIYOR. BUNU YAPMAYIN...

Misafir

YALAN YALAN VALLAHİ PİYASALAR ATEŞ PAHASI ZAMLAR PEŞ PEŞE YAPILIYOR ENFLASYON DÜŞÜYOR

KİM GİDECEK?________________________

SARAY'DA KARAR GÜNÜ!....... SOYLU DAMATA OMUZ ATTI!...... PARDON DEMEDİ

Misafir

ENFLASYON VE YOKSULLAR!.....Anadolu'da bir deyim vardır, adama “Eşekten düşmüşe döndü” derler!.

  • 1