BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Tekne turunda bulundu! Varilden vahşet çıktı

BARTIN’da 15 gün önce kaybolan manav Şükrü Kesgin’in (35) bacakları kesilerek varilin içine konulup ırmağa atılmış cesedi bulundu. Sorguya alınan H.G. ve S.A. ifadelerinde Şükrü Kesgin'in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını, bu duruma sinirlenerek önce sopayla sonra bıçakla öldürdüklerini, bacaklarını keserek dışarıdan buldukları varilin içine koyduklarını söylediler.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Uyduruk din ile buyumus, Allah ve kuran hakikatinden uzak tutulmus.Bademlenmis 14 yasinda cocuklar,Seks taciri milyarlik cemaat hocalari ve kedicikleri vs ile kafalari iyice karismis ne Allah ne ahiret bilgi ve korkusu olmayan bir nesil. Ensest, pedofiliya,cinsel sapkinligin her turlusu bu yuzden kl geziyor.Eskiden yokmuydu? vardi ama internet sosyal medya yoktu.

Misafir

Turkyede pedofiel ve homo dolu kilisedeki gibi erkek cocuk lari taciz etdikleri gibi. Incilde gunahi yazmiyo diye yapiliyo. Ozaman turkiyede niye bukadar pedofiel ve homoluk var ozaman kuranda yazmiyo lutfen kilise kafasinla konusmayin

Ali

Telefonu niye sattığınız ve bir adam sarkıntılık yapsa bile o kişilerin rızaları yoksa 2 kişiyi birden taciz etmez.

Misafir

Farkındaysanız bu tür cinayetlerin sayısı gün geçtikçe artmakta. Namus adı altında ve iftiraya kurban giden çok sayıda mağdur olduğunu düşünüyorum. Devlet bu tür cinayetleri iyice araştırmalı.

MİSAFİR

DEVLET İYİCE ARAŞTIRSIN ORTALIK ALÇAK DOLDU ADAMI ÖLDÜR SONRA İFTİRA AT OLABİLİR .BUNLARIN YAPTIĞINI DEVLET ,KENDİ DEVLET DÜŞMANLARINA YAPAMIYOR

  • 1