BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Tayyip Erdoğan'a hakareti alkışlayanlar

Nezaketten, incelikten uzak bir kişilik sergiliyor Kemal Kılıçdaroğlu. Oysa öyle değildi, kibar, dinlemeyi bilen, eleştiriye açık, bir politikacıydı Kemal Kılıçdaroğlu... Sinir krizleri mi geçiriyor acaba?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 73 Adet Yorum
Misafir

tezeğine selam durduranlara diktatöe denildiğini bilirdik,sen ütopya içindesin herhalde kardeş,sen gel anadoluya bir göz atıver köylerde bile villalar yükseliyor,okullarda parasız kitap dağıtılıyor sen nerdesin yahu gaiptemisin

Misafir

bu ülkenin tek derdi başkanlık değil...elbet başkanlık tapulu mal da değil...bir ülkenin koalisyon belasından kurtulmasının tek çaresinden biri...gerçi chp lilerkoalisyonu çok sever...çünkü bu ülkenin kalkınması hiçbir zamam işlerine gelmemiştir...daima abd ve isgiltere veya rusya boyundurluğunda kalmayı severler...80 senede ülkeye zerre kadar değer katamamışlardır...işleri güçleri din düşmanlığı olmuştur...milletin başörtüsü olmuştur...millet aya gidiyor değip eleştirirler ama 10 milyon chp li aya neden gidemiyordiyemezler...üniversitelerde hep kominist sol terör örgütleriyle iç içedirler...

laz

ya erdoğanın hakaretleri neden bunları görmezden geliyon yandaş yazarr

ali kara

birileri dindar erdogan demis walla gülmekten karnim agridi, yahu bu kadar malk mülkle nasil dindar olunuyor bi aciklayin bizde bilelim..

islam düşmanları

bu rezilin karın ağrısı erdoğanın dindar bir müslüman olması bu islam düşmanı ta çocukluğunda bunlara suni müslümanlara karşı düşmanlık öğretiliyor bunu bazen açık açık bazende üstü kapalı yapıyorlar

misafir

adam görevli bugünler için tepeden paraşütle indirildi,27 kasım-3 aralık 2013 tarihlerinde abd de idi dikkatinizi çekerim,akabinde 17-25 aralık 2013 operasyonları başladı,demirtaşda 6-7 eylül olayları öncesinde abd de idi,türkiye batı emperyalizminin güdümüne girmiş iç siyasi mahfillerin kuşatması altında ülkesini seven kim olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olması lazım

Murat Çetin

bu alevi KILıçdaroğlu Cumaya gidermiki acep

misafir

son ankete chp oyu yüzde 17 ye akp oyu 55 çıkmış ben sannediyorum kamal bey ssk müdürlüğünü üstünden atamamış

MUAMMER

BU KAMAL CHP YE YAKIŞTI AKP SEVİNSİN ADAM SANKİ AKP YE CALIŞIYOR

kundemacı

Geçmişte politika yapacaklar meclise davet edilirken, şimdi meclis kapatılıp padişahlık olsun diyoruz. Allah'ın hikmetine bak.

antiakp

Bir yazınızda da iktidar nedir devlet nedir farkı nelerdir yazarsanız seviniriz. ak dediğine 3 gün sonra kara diyenlere, meslektaşlarınızı hapse attıranlara da 2 kelime yazarsanız mutlu oluruz

Misafir

NEDENİ Turkiyede olanların tek sorumlusu RTE olmasın.

mert toker

Cuma mı? adamlar cuma nın kaza edilebileceğini zanneden bilgi fukarasılar... KeMAL in dini nedir? Belli değil zaten...

yerli ve milli

alalh kemal kılıçdaroğlunu chp nin başından eksik etmesin. şikayet etmeyin arada bir iyi gidiyorsun deyinki kendini başarılı sansın ve devam etsin partinin başında kalmaya.

güneyli

Bu kemalin hiç Esed'e, Sisi'ye, Putin'e, Netenyahu'ya diktatör dediğini duydunuz mu? Daha fazla söze ne hacet..

Kamil

Her şeyleri ile pislik içerisinde bulunan bu zihniyetten güzel şeyler söylemesini beklemek mümkün değil.Benim de o dönemde orada bulunduğum bir zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını bu zihniyetin yaptığı zamanda,sokaklar çöp pisliğinden,çeşmelerinde lağım suyu aktığı bir zamanda,her şeyleri ile pislik içerisinde bulunuyorlardı.Demek ki bunların yattığı ve kalktığı yerler böyle olduğu için;Güzel şeyler yapmalarını ve konuşmalarını görmek duymak nasip olmayacak.

Misafir

HADİ BEY SİZE TEŞEKKÜR EDERİM NE KADARDA GÜZEL YAZMIŞSINIZ. SÖYLENECEK BAŞKA BİR ŞEY YOK SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZLA UĞRAŞMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEYDEN HABERLERİ YOK NE YAPSINLAR. KUSURA BAKMAYINDA HDP DEN FARKLARI KALMADI SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZ BU ÜLKE İÇİN ŞU ANDA BİR ŞANSTIR. YOLU AÇIK OLSUN.

abuzettin

bunların alayı tırlatmış ya.

Mahmut

"Ülkenin onca sorunu varken, gündeminde sadece Recep Tayyip Erdoğan olan Kemal Kılıçdaroğlu bu hale nasıl geldi aklım almıyor!" Benim aklım alıyor. Ülkenin onca sorunu varken diye cümleye başlamışsınız, işte bu sorunların (ekonominin, doların durumu, doğudaki savaş, dış siyasetteki rezalet, ülke içindeki ırsızlık yandaşı kayırma.....) sebebi şu an Çankaya da ve sarayda oturanlardır. 15 yıl ülkeyi onlar yönetti, bu sorunları ülkenin başına onlar getirdi. Nedense bunları yazmıyorsunuz?

ne peki

hakaretmi,gercekleri soylemek hakaretmi oluyor,az bile soylemis,ama sanirim yalakalri dalkavuklari ondan once rahatsiz oluyor,dogrulara.

soru yorum

yorumların tümü neden görünmüyor !!!

Misafir

BAŞKANLIK SİSTEMİNDE MECLİS Mİ LAĞVEDİLECEKMİŞ, KONUYU ETRAFLICA İNCELEDİĞİNİZDEN EMİN MİSİNİZ? YOKSA İŞKEMBEDEN Mİ ATIYORSUNUZ METE KENKS BEY.

vatandaş

Ne tuhaf bir yazı. Ülkeyi 14 seneden beri yöneten ve bu kötü durumlara getiren birine söylenen lafların az bile olduğunu yazmanız gerekirken, büyük bir taraftarlık ve fanatiklikle hala koruyucu melek rolü oynamaya çalışıyorsunuz. Cuma hutbelerinde vaaz edilenlerle, gerçekte yapılanlar arasında hiç bir ilişki olmadığını sizin de öğrenmiş olmanız gerekir.

KATIKSIZ DALKAVUK.

EFENDİM BEN SİZİN DALKAVUĞUNUZUM DEMİŞ.. HERŞEY SİZE DALKAVUKLUK İÇİNDİR... :)

Misafir

CUMAYA GİDENLER İSE ŞU HIRSIZLIĞIN,YOLSUZLUK YAPMANIN VE ISRAFIN HARAM OLDUĞUNU ANLATAN İMAMLARLA ACABA KARŞILAŞMIŞ MI? ALKIŞLAMA İŞİNE GELİNCE; KABATAŞ YALANINI, BAHÇELİ İLE GÜLEN'İN BEKARLIĞINI ALKIŞLAYANLARI UNUTTUNUZ GALİBA. YAZAR OLMAK ZOR,TARAFSIZ,DÜRÜST YAZMAK DAHA ÇOK ZORDUR. BRAVO SİZLERE ;KALEMİN BEDELİ MÜREKETİR,YALAKALIK DEĞİLDİR.