BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Tayyip Erdoğan FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer...

"Aldandım" dediği için suçlanan Erdoğan, FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer, bugün ne ben bu yazıyı yazabilirdim, ne de Metin bağırabilirdi avazı çıktığı kadar. AK Parti'nin de, FETÖ'nündevleşmesinde büyük rolünün olduğu inkâr edilemez!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Sümeyye

Çin'den başlayalım...............Acaba Erdoğan gittiği Çin'in 15 gün önce Doğu Türkistan'daki Müslümanlara türban yasağından sonra bir ambargo daha koyduğunu; Müslüman isimlerin kullanılmasını, halihazırda bu isimleri taşıyan çocukların da isimlerini değiştirmediği takdirde kamu okullarına gitmelerini ve sosyal hizmetlerden yararlanmalarını yasakladığını biliyor mu? Ve yasaklanan bu isimler arasında “Sümeyye”nin de olduğunu?..

Misafir

Tayyip elinde resman Şamar oğlanına döndük. Obama beyzbol sopası göstermişti Trump alenen silah çekti......

Misafir

borçların yeniden yapılandırılması tasarısı komisyondan geçti. abi iyi güzelde benim suçum nedir? Ben vergimi borcumu zamanında yatirarak hatamı yapıyorum, bu hep böyle oluyor el insaf hakkım varsa helal etmiyorum nokta.

gencoglu

Allah bizi çok büyük beladan kurtardı feto ecevite desteklerinden dolayı şefaat edeceğini söylemişti 28 şubat darbe döneminde devlete ait Kur'an kursları dahil bütün dini kurumlar kapatıldı ama fetonün okullarına ve yurtlarına zerre dokunmadılar keşke uyansaydık naparsın 40 yıllık karısı kocası aldatıyor Allah bizden olanlar

arif 10:35 e

insan hep mi aldanır,aldatılır ve bunu(!) söyliyerek aklanır? karşı cephenin(ve de kimsenin) böyle bir mantıksız hakkı olmadığını,aklanmanın seçim meydanlarında değil,hukuk önünde verilmesini bilmenize rağmen neler yazmaktasınız... hikayenize siz inanıyormusunuz ki!

ALİ

17/25 ARALIK OLAYI OLAMSAYDI OLABİLECEKLERİ BİR DÜŞÜN HADİ ÖZIŞIK. BİR GECE KALKMIŞSIN DARBE OLMUŞ. FETO DİNİ LİDER BAŞKALRI CUMUHURUN BAŞI FALAN. AYNEN İRAN. ALLAH YÜZÜMĞE BAKTIDA KAPIŞTILAR 17/25 ARALIKTA. YOKSA İRAN YADA AFKANİSTANDAN BETER OLMUŞTUR

ASUDE

HER MECZUP BİR İSYASİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİREBİLİR. ONU KULLANMA İSTER. SİYASETCİDE ONU KULLANIR. ANCAK ÖNEMLİ OLAN KİMİN KİMİ KULLANDIĞIDIR. KİMİN KİMİNLE DAVA ARKADAŞI YOL ARKADAŞI OLDUĞUDUR. HADİ ÖZÜŞIK SENDE BİLİYORSUNKİ FETO AKP İLE AYNI HEDEFE KİLİTLENMİŞTİ. DİREKSİYONU KİMİN TUTACAĞI NOKTASINDA KAVGA ÇIKTI. İYİKİ ÇIKTI. BİRDE BUNLARIN ARALŞARININ BOZULMUŞ OLAMDIĞINI 17-25 ARARLIĞIN OLMADIĞINI DÜŞÜN BİRDE 16 TEMMUZ KALKIŞMASINI. İŞTE O ZAMAN ANLARSIN NASIL AFAKNİSTANLAŞTILDIĞIMIZI İRANLAŞTIRILDIĞIMIZI.

Misafir

10.16...HER KONUDA Sabah sabah güldürdün beni... Yahu kardeşim sen Kahramanmaraştaki hastane eleman alımlarını ve KPPS öğretmen atamalarını ifade ediyorsun değil mi? Hz. Ömer adaletini kendisine şiar edindiğini söyleyenler ve her lafın başında "Rabbim" diye başlayıp "Hamdolsun" diye bitirenlerin,bu ülkenin sağlık bakanını ve milli eğitim bakanını karşısına çağırıp da;"bu mülakat rezaletindeki haksızlıklar kul hakkına giriyor,siz nasıl müslümansınız, buna nasıl izin verirsiniz! dediğini duydunuz mu hiç?

Misafir

Sayın yazar...Yemezler! Feto alçağına 15 yıl boyunca göz yum,her istediğini karşıla,ona her fırsatta "hocam,muhterem hocam,sana hasretiz hocam" de...Gelişip dal budak vermesine imkan ver...Darbeden de senin ve istihbarat teşkilatının 15 dk önce haberi olsun...Var mı böyle bir şey? Sonrasında da kalk de ki "aldandım"...Sen ülkeyi yönetiyorsun,ne senin ne de istihbarat teşkilatının asla ve kata aldanma hakkı olamaz. Normal vatandaş aldanabilir ama sen asla!

Arif

Hocam yazıların tam isabet, hala anlamıyorlar CB ni hainliklerini görünce, bellerini kırdı, malum partilerde hainliklerinden sonra sahip cikti, 40 yıllık evli eşlerde aldatma olunca boşanıyor da 15 yıllık iktidar niye hainliğinden sonra biletini kesmesin.

HER KONUDA....

HADİ ÖZIŞIK BEY;HER KONUYA DEĞİNMENİZ,ÖZELLİKLE SINAVLARDA YAPILAN HAKSIZLIKLARA DA BİR EL ATMANIZ SAMİMİYETİNİZİ PERÇİNLEYECEKTİR.

Misafir

İHLAS FİNANS MAĞDURLARI; (yazılı ve görsel basından ve de toplanan paralardan nemalananlardan, susukun kalanlardan vb..)MERHUMA VE SÖZDE HAK HUKUK,ADALETTEN DEM VURANLARA HAKLARINI HELAL ETMEMİŞLERDİR.Nokta!

Misafir

Öyle bir kıyaslama yapıyorsun ki yazar Turkes mi bunları Türkiye nin en önemli kurumlarına yerlestirdi?15 senedir olanları cocuk bile biliyor koalisyon ortagı gibi calıstılar TSK dahil her yere sızdı bunlar yalan mı?

soylu

Fetönün Merhum Erbakan'la beraber fotoğrafından bahsediyorsun. Görmek isteriz, yayınla... Kaldı ki Merhum Erbakan'ın Fetö hakkındaki görüşleri ve uyarıları da herkes tarafından bilinmektedir. Fetönün kandıramadığı tek lider Erbakan Hoca'dır. Aksi bir bilgiye sahipsen yayınla...

  • 1