BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67

Taşı toprağı altınmış! Altın zengini olan illerin başında bakın neresi geliyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlenen bilgilere haziran ayı sonu itibariyle Türkiye'nin altın mevduatında en yüksek ve düşük illeri listesi belli oldu. Listede İSTANBUL ilk sırada.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Fikirci Fikri

Bunlar gerçek değerler olmayıp sadece bankalardaki altınlar dikkate alınmıştır. Urfa'daki altınlar bankalarda olmayıp, kadınların kollarında da ondan düşük çıkıyor.

Sahtekarlar

Süleymancı geçinenler ALLAH a ve Suleyman hocaya bile hesap veremeyeceklerdi. Suleyman hoca efendu talebelerinin geride bıraktıklarının düştüğü sapkınlıklarını görseydi üzüntüden kahrolurdu. Barı sapkınkaştırdığınız tarikatin ismini degiştirın mübarek zatı da alet etmeyiniz.

misafir

Evet hepimizin dediğiniz kadar altını var bankada Habere bak

GD

Bir de iki üç zengin insanın düğününü "Aşiret Düğününde ağırlığınca altın takıldı" şeklinde haber yapıp insanların oryantal fantezilerine hitap ediyorlar da insanlar da Gündeydoğu'da herkesin altın içerisinde yüzdüğünü düşünüp lanetler getiriyor ya, (Bir de bütün hortumculara hakkını helal edip oy verenler, garip bir şekilde haklarını o düğün ahalilerine helal etmiyorlar, ne hakkıysa artık) işte bir tek buna yanarım. Bu haberi okusunlar.

  • 1