BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Suriye'de flaş iddia! İsrail de mi savaşa dahil oluyor?

İsrail, Şam rejiminin yanında savaşan Lübnan Hizbullah'ı ve İran destekli güçlere karşı harekat hazırlığında. Bu iddia önemli bir dijital yayın organında dile getirildi. İddiaya göre, İsrail, Suriye'de 'güvenli bölge' oluşturmak için hazırlık yapıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ççççççççççç

ordan indrcek pydciği

remzi

Savaş zaten israilin BİP savaşı.Onların Arz-ı mevud davaları.

Misafir

e sonunda olacak olan bu değilmi.. ortadoğuda söyle aklı başında bir devlet kaldımı.. israilin iti abd zaten ortadoğuyu o veya bu bahanelerle darmadağın etti.. sözde var olan devletler zaten simdiden sözde devletciklere dönüştürüldü.. israilde elini kolunu sallaya sallaya vadedilmiş topraklarına sahip olacak.. uygulanan senorya bu..

Hesapçı

suriyedeki savaş zaten itsraillle. itsrail zaten savaşın içinde. bunu resmileştirmek istiyorlar. ama biz kimler nerede hepsini biliyoruz zamanı gelince hesabı sorulacak.

Huseyn Ciftci

kendi başına güvenlik bölgesi oluşturması mümkün değil, yeterli sayıda askeri yok. ancak lübnanlı hıristiyan falanjistler GİBİ grupların desteğiyle evvelce yaptıkları gibi bir deneme olabilir. ancak orta vadede başarılı olamazlar. aslında burada israil yetkilileri biraz ciddi ve sorumlu olsalar, direkt Türkiye'mizin yardımına muhtaç oldukları için, buna göre hareket ederler. sonunda bizim ocağımıza gelecekler

kuzeyturk

Yakında Türkiye destekli öso ile sınır olacaksınız. Aklınızı başına alın yoksa sizde tepeleneceksin TSK tarafından. Amerikaya karşı gözünü karartan Türkiye size nasıl davranır malum. Siz ancak sivilleri bombalarsınız.

real

ilk başlarda suriyeyi bombalayan israil değilmiydi :D bu çok iyi oldu sonunda yahudi kanini almaya fırsatımız olacak!inş. bir gün karşılaşırız! o zaman gerçek savaşı görürler...

Misafir

Topunuz gelin...belki dünya size kalır...vaad edilmiş toprakları alınca belki cehenneme gitmekten kurtulursunuz.

ozan

israil zaten firat'a kadar benim diyor suriyenin 40 kilometre icine girmis cokmu. gelecegi varsa gorecegide vardir bizden..

Kasim

Orta dogudaki tüm olaylarin sebebi büyuķ israil ve kürdistan esad bahane eyer demokrasi diyorsaniz arabistan ürdün bahrain gibi ülkelere bakin insan hakları yok cahilce dikteyle yonetilyor ağzıni açan yok çunkü bunlar abd ve israil yanlilaridir.her kes iyice duşünürse ve mezhepçilik yapmasa olayi çözer

Cevat

ABD nin hazırlığı İsraile alan açmak içindir. PKK-PYD israil için KİRALANMIŞ SİLAHLANDIRILMIŞ Şimdi, hedef Suriye de İŞGAL. TÜRKİYE yi bölmek, TÜRKİYE Karşı saldırı ile planı bozmaya çalışıyor. Şu sıralar başarılı gözüküyor. Elde ettiği kazanımları korumak için ESAD Yönetimiyle bir şekilde anlaşmak mecburiyetindedir.

Rüya mi gerçekmi

Desenize Armagedon başlar eger bu savaş büyürse bende katılacağım lâkin ben elime hiç bir silâh alamadan katılacağım çünkü benim silahım benim içimde kalbimdedir kendi hakkda en basit ufak bilgi vereyim örnek en son gördüğüm rüya suriyede ki savaşta birçok ülkeler Turkiyenin üzerine geliyor Türkiye neredese kaybediyor kend aniden kendimi o savaşın içinde buluyorum sadece iki kollarımı yukarı kaldırıyorum bu esnada nedenimden büyük bir enerji çıkıyor bunun sayesinde tüm silâhlar devredışı kalıyor hiçbiri çalışmıyor donup kalıyorlar aynı anda o benim enerjim saesinde düşman askerlerinin sağa sola savunulduğunu görmekteyim evet. bu bir rüyaydı acaba.aranizda bunun benzeri böyle rüyalar görenler varmı

Misafir

ABD nin suriyede ne isi var sorusunun cevabı israili kollamak kanat germek abd ve israilin sonu geldi inşallah

Misafir

Hangisi Doğru.... AKP'li Kaya, Afrin operasyonuna ilişkin, "Bazı yabancı haber kanalları Türkiye'nin sivilleri katlettiği ve Suriye'deki tarihi eserlere zarar verdiği yönünde haber yapıyorlar. Biz ne DEAŞ gibi oradaki tarihi mekanların yok edilmesine izin veririz ne de masum bir tek sivilin öldürülmesine izin veririz" dedi.

gazi

lan israil sizi varya allahım bize o günü nasip eyle

Misafir

Gelin bize yaklasin bakalim... Ortalarda biryerde bulusacaz gibime geliyor

Misafir

israil girsinde bi İsraili yok etsinler Suriye'de

vah vahhhh

suriye toprakları batan geminin malları misali olmuş

Misafir

Sanirim Amerika o bölgede bizimle karsilasma olasiligina inanmaya basladi ve geri atmak yerine oyuna israilide dahil ederek bizi frenlemeyi düsünebilir.

  • 1