BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Süleymancıların ses kaydı ortaya çıktı! İşte cemaatin olay kaseti

Süleymancılar grubunun 24 haziran seçimleriyle ilgili ses kayıtları olay oldu. Alihan Kuriş liderliğindeki Süleymancılar cemaatinin video kaydındaki konuşmalar çok net ve Meral Akşener'e oy talep ediliyor. İşte Süleymancıların ses kaseti.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 94 Adet Yorum
misafir

BİR ŞEYLER BİLİYOSUNGİBİ KONUŞUYORSUN.

Musa

Rabbim şahit olsun ki, bu cemaatın yurdunda okuyan birisi olarak bu seçim zamanı hiç kimse bana ve çevremdekiler buraya verin diye birşey söylemedi. Ben Ak Partiye verdim. Bu haberleri okuyunca yöneticilere bunu durumu sorduğumuzda, bizimde haberimiz yok bunlar nereden uyduruldu diyorlar. Yani bu işte büyük fitne var dostlar. Müslümanı Müslümana kırdırmak istiyorlar. Ha bireysel olarak bu malum partiye veren olmuş olabilir. Buna da saygı duymak gerek. Fitne yapan arkadaşlara büyük vebal altındadır. En azından Ak Partiye oy vermiş insanların nasıl hakkını ödeyeceksiniz. İnsaflı olun lütfen.

Recep

Bir ses uzmanı olarak söylüyorum. Bu ses kaydı bildiğiniz karşılıklı anlaşmalı bir ses kaydı. Al gülüm ver gülüm yani. Demekli birileri, birilerine operasyon çektirmek istiyorlar. Müslümanlara yazık. Nifak tohumu bunlar.

Misafir

Bazı STK'lar ne için kuruldu?! Bakınız:Tesev, Mason....

Misafir

hiç biri söylemiyor.... .....

Misafir

tarikat ve cemaatler devleti ele geçirmek üzere kurulmuştur, ecnebilerin türkiyeyi ele geçirmek için kullandığı araçlardır... (Bakınız: fetö)

Misafir

Milletin evladı Fetönün eline düşmesin diye çırpınan insanları oy vermedi diye yaftalıyorlar. Bizler yıllar önce Fetönün yasaklattığı Dinler Arası Diyalog Tuzağı kitabını gizli gizli okurken diğerleri fetöyle Türkçe Olimpiyatları düzenliyordu.Evlatlarına dini eğitim verme amacında olanların bir çoğu fetöye bulaşmadıysa bu cemaati buldukları içindir.Ben kendi adıma eğer ortada bir vatandaş olsaydım belki de fetöcülere kanıp peşlerine gidecektim. Allah razı olsun beni bu konuda uyaranlardan. Yine uyarıyorlar: Ehli sünnete sıkı sıkı sarıl diye.

NACİ

BU SES KAYDI DÜZMECE BENCE OPERASYON YAPACAKSANIZ DOĞRUDAN YAPIN ZATEN ORTAM VAR. UYDURUK İŞLER ZARAR VERİR OPERASYONU SULANDIRIR.

Misafir

Menzilin de adının böyle şeylerle geçtiğini bekleyen kimseler daha çok bekler, çünkü öyle bir şey yok! Haa ne kadar çok istediklerini zaten halleriyle belli ediyorlar fakat bu boş bir bekleyiş.

Misafir

Farkettiysen bir fetö detayı var. araştırılır ve bir sonuca bağlanır. şahsi kanaatim tüm cemaatlerin kapatılması yönünde.

CEVAP VERİN BAKALIM

süleymancılar böyle de menzilciler farklı mı ? onlarda ilerde devlette bürokraside askeriyede emniyette vs vs sayılarını arttırıp örgütlenip bir güç olduklarında , fetö gibi devlet biziz demeyeceklerinin , seçilmiş hükümet ile iktidar mücadelesine girmeyeceklerinin garantisi mi var ? dini bir cemaat olan menzilin ticaretle işi neee ??? sizin derdiniz Allah rızasını kazanmak mı ? para kazanmak mı ? yüzlerce şirketi niye kurdunuz ? hastane yapmışlar , fiyatlarda acıbademle medikalparklarla yarışıyor ! madem derdiniz Allah rızası o kadar bağış yardım topluyorsunuz vakıf gibi yapsnıza bedava ? hadi bedavayı da geçtik , indirsenize fiyatları makul seviyelere :) yooooook ! bir soru daha ??? bu cemaate ait firmalarda gayri resmi hesap tutuluyor mu ? vergi kaçırılıyor mu ? sigortasız işçi çalıştırılıyor mu ? Allahtan korkuluyor mu ? acabaaaa vergi kaçırılıp kul hakkına giriliyor mu ? hani derdimiz Allah rızasını kazanmak ya ?

ali hacıoğlu

hepiniz üstadınıza kurban olasınız.

Misafir

hala cemaat diyorsanz kafanızı seveyim.

AKP İktidar Oldu Mertlik....

Olayın iki yönü var: 1- Dini cemaatler siyasete bulaşmamalı. AKP kasten bulaştırıyor. 2-AKP tüm dini cemaatleri kapatacak. Tabi bunlar da birer bahane ve sırayla.

DUYARLI

Ya kardeşim ALLAH ı niye alet ediyorsunuz neymiş ALLAH üstadımızı size gönderdiğinde öncelikle üstadınız kendini ahirette kurtarmanın yolunu ölmeden arasın bulsun.Peygamber efendimiz hadisinde buyurur ki: kişi kimle beraber ise onunla haşr olacaktır. Hak ve batıl ver siz batılı seçtiniz . Ama şunu da bilinki ALLAH ın dediği olur.

din cahilleri

süleymancıların geldiği yere bak... hurafe ve simsarlık.. üstadı ahrirette bunu söyleyenin yakasına yapışıp nasıl benim adımla dini değerleri kullandın diyecek... bunlar gibileri cemaat kavramını kirlettiler malesef... cahillik ve taassup cemaatlerin içine düştüğü bataklıkkk..

Kamil

Beklenen yavaş yavaş gerçekleşmeye başladı.FETO'dan sonra yeni sapkın bir cemaat daha gerçekleşti.

murat

Adamları bir mübtezelin yaptığı yorumla yıkacaksınız anladık. yazık olacak 100 yıllık mazisi olan cemaate. hani ses kaydı dinleme,yayınlama ayıptı,mahremdi. size yapılınca bunlar ayıp günah.Bu adamlar çıksa dese ki bu yayınlanan ses kayıdı sahte, montaj. Bu fetö oyunu falan. Ne yapalım şimdi arkadaş, bilalle oluşan konuşmaları nereye koyalım, bu adamlar en azından paradan puldan bahsetmemiş, itikatları inançları onları ilgilendirir bize ne.inanan inanır,inanmayan yanaşmaz budur. Adnan oktar yıllardır karılarla kızlarla beraber, din sömürüsü yapıyor hem de rezilce, ama reisedir desteğimiz deyince dokunulmuyor. sizin derdiniz size muhalif olan herkezle. size biat etmeyen herkezi yok edeceksiniz anladık, bunada demokrasi diyeceksiniz ya komik olan o işte. bunun adı otokrasi

Misafir

Bu cemaatin en az %80inin dini hassasıyetlerden dolayı Ak partiye oy verdiğini yakınen tanıyan herkes bilirken gerçek olsa bile bölgesel bir konu olduğu anlaşılan bir ses kaydı üzerinden bir topluluğu kafir ilan eden,cennetten vazgeçen kişilerin müslümanlıktaki samimiyeti nedir?Oy verildiği düşünülen parti fetö tarafından kurulmuşsa neden fetö chp ve pkk ya oy verdi?YAZIKLAR OLSUN!!!

Mustafa EROĞLU

Allah akıl firaset versin/ Allah Teâlâ âhirette oy verdiği kimselerle beraber haşretsin ve aynı yere koysun

Misafir

Sizin menzilcileri öven haberler yaptığınızı da gördük.

Misafir

AKP liyiz dediklerini hiç duydun mu ki. din dersi veriyorsun.

Misafir

Her dindarı AKP'li zannederseniz,gerçek ortaya çıkınca takiyye yaptı dersiniz.Ortada gizli birşey yok ki takiyye yapsınlar.

SİVASLI

GELECEĞİN FETOSU BU VE DİĞERLERİ DERHAL KAPATILMALIDIR. BUNLAR DIŞARIDAN DESTEKLİ İSLAM A EN BUYUK ZARARI VERMEKTEDİRLER. YAZIKKI OY UĞRUNA MÜSADE EDİLİYOR BU GİBİ PARAGÖZ DİN TÜCCARLARINA?

Misafir

Bunun yolu bu değildir! Eğer oy verdikleri grup bir şekilde koalisyona girip CHP ile hükümet olsa Diyanet istediğin kıvama mı gelir ?Yoksa 28 Şubat sürecindeki gibi bir diyanet mi olurdu? AK partiye oyunu verirsin.Rahatsızlıklarını bildirirsin.Mücadeleni yaparsın