BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26

Süleyman Soylu Kürtler'in kalbine giden yolda yürüyor!

Süleyman Soylu, teröre karşı sadece silahla değil, kalbiyle çok etkili bir mücadele veriyor. Bu sabah Çukurca'daydı Süleyman Soylu; bölge insanın arasında...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Tamam

Soylu mu Kürtleri seviyor ? Puhahahah

Misafir

Gübre dökülmesi olayı sence nasıl bir seviye sayın yazar?

ADALET

______ Siyaset kinden arınsın.........Adalet intikam aracı olmasın

ahmet söyler

yav biraz önce bölücülerin televizyonu bir haber yayınladı. Sayın Süleyman Soylunun olduğu üse pkk saldırmış. bir kahraman asker şehit olmuş. bakan acele oradan ayrılmış. acaba doğrumudur.

Misafir

ha ha ha hdp eskisinden daha guclu ,kuvvetli bir potansiyele sahip hic merak etmeyin hdp bitmeyecek bitirilemeyecektir bunu olmayan kafaniza sokun ustelik bunu da bilesiniz ki yöneticileri iceri atmakla bu parti bitmez bir gider bin gelir

Misafir

Doğrusözenedenir.kürtlerbunuunutmasın,emperyalistler aslabizisevmez.sevselerdi akdeniz,ege bebelerin mezarı olmazdı.x

Misafir

hayret bugün Balıkesir Belediye başkanından övgüler dizilmemiş

Misafir

Süleyman bey kendi ailesinin gönlüne girmiş mi acaba? kırk yıldır aynı hikayeler anlatılıyor.yeter artık.başka hikaye dinlemek istemiyoruz.ağzı bozuk küfürbaz siyasetçiler bu ülkeye birşey kazandırmadı,kazandıramaz..

Kasım

Sayın Bakanım Doğu ve Güney doğu halkı sana minnettardır. Terörü bitirdin bölgeye huzur refah ve canlılık geldi..Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Bölgede yapılan aramalardan kontrollerden hiç rahatsız değiliz, aman gevşetmeyin ve rehavete kapılmayın.

Misafir

Hayret bir şey . En Olmayacak adamı En ağzı bozuk olan ı seçimiş......

  • 1