BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Süleyman Soylu dedikodusu Cem Küçük yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan arasında gerginlik olduğu dedikodusunu FETÖ ve PKK medyasının çıkardığını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Niye Süleyman Soylu değil de Cem Küçük yazıyor? Süleyman Soylu'nun oğlunun aracı aranırken ya da aranamazken yanında mıymış!?

gc

Yola çıktıklarını Yolda bulduklarına değişen insanlardan kimseye fayda gelmez şekil 1A daki vatandaş gibi

Misafir

Ateş olmayan yerdem duman çıkmaz derler . Doğru demekki hep kripto yazarlar soyluyu aklama derdinde

Ali Turan

İyi de bakan oğlu aranmaz diye kanun mu var? Ne bu ayrıcalık

Mustafa Maden

Abbas yolcu mu yoksa?Hani damat görmekten memnun değil de!

Misafir

Amaç PKK ve Fetö mücadelesini olumsuz etkilemek diye suçlayanlar daha dün fetullaha mübarek pkk ya çözüm ortağı diye elleri patlayana kadar bu hainleri alyordu, şimdi suçladıkları adamlar da pkk ve fetöye iliklerine kadar karşı duruyorlardı, NE KADAR KOMİK DEĞİ Mİ MEMLEKETİM

mahfi ertem

Fetö mücadelesi mi?Ne mücadelesi hala kolkolasınız Cem bey.Bugün de bir sürü öğretmen polis göz altına alındı içlerinde bi tane Ak Partili yok her zamanki gibi.Ha bir de ''Kabataş olayı kurguydu ama iyi yönetilemedi'' diyen birini artık kimse kaale almamalı.

salhor

Polis için "Durumdan vazîfe çıkardı" demek, son derece yakışıksız, hattâ hem çirkin, hem ayıp. Süleyman Soylu'yu çok severim. Oğlunu bilmem. Siyâsîlerinin hiç birinin oğlunu, kızını zaten sevmem; ama belki çocukcağız çok asîl ve nâmusludur. İnşâ'allâh da öyledir. Ne olursa olsun, etrâfına kalabalık toplanmış olan bir araç gören polisin orada bir hâdise, bir vukû'at var zannıyla duruma el koyması, aslan gibi vazîfesidir. Süleyman Soylu Bey, sanırım benden farklı düşünüyor değildir. Gazetecilerin yağcılığı pireyi deve yapıyor. "Bu herif bizi tutuyor" dedirtmek amaç. Ayıp!

Misafir

süleyman soylu ve bizamanlar takla ata görim diyen bakan varya ikisinde irkci halkinin düsmani

mert toker

Can ataklı tam bir sazansın... git te pkk lı chp yi düzelt. komik adam can...

  • 1