BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Soylu'dan Akşener'e Demirtaş sorusu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefete yüklendi Doğu ve Güneydoğu'ya yeniden gelen huzurun birilerini rahatsız ettiğini söyledi. Soylu, aynı grubun Demirtaş'ı cezaevinden çıkarmaya çalıştığını da ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 95 Adet Yorum
TEMEMM....

BUGÜN GÜZEL BİR CEVAP VERMİŞ AKŞENER...

Misafir

16 yaşında olduğun belli oluyor.

Misafir

80 yıl kim vardınız demiş safın biri.Abe bu ülke 1950 den beri sağcılar tarafından yönetiliyor.

Misafir

Pkk'yı bitiren kadın mı? Muhahahahaa. Gülüm sen ne içtin hele söyle bize.

Misafir

Misafir 28 Mayıs 2018 11:04 Ne oldu zoruna mı gitti gülüm vatandaş gerçeği yazınca. Dur sakin ol bakalım. Aynı havayı solumak haramsa nefesini tut ve kendini boğ bi zahmet cicim ;)

Misafir

Bir o bir de sen adamsınız...

Misafir

Herkes kendi namusunu kollasın yeter.

Turgay

VE FİNAL "7 Haziran öncesi “‘Allah şahittir ki bütün bedenim kan gölüne dönse de Erdoğan'dan ayrılmayacağım” diyen Süleyman Soylu kırmızı plakayı kaptı.Alın işte yere göğe koyamadığınız adam bu. Gerçi size de ancak bu yakışırdı.

Turgay

"Seçim sürecinde Türkiye’de çok manidar işler oluyor. AKP mensupları uzun zamandır genel başkanları ve başbakanlarını, Başbakan da kendisini padişah olarak görmek istiyor. Ülkemizde sadaka kültürü var. Türkiye'de 3 kişiden biri fukaralık sınırının altındadır. Eleştirilmesi gerekenler insanları bu duruma düşüren hükümettir"

Turgay

"Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye'yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Tüyü bitmemişin hakkını yedirmeyeceğim dediler. Her gün tüyü bitmemiş yetimin üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu ülkeyi rant ülkesi yapmayacağım dedi sayın Başbakan, rantın babasını getirdi. Bunlar yarım doktor, yarım hoca."

Misafir

Sen her halde başka bir ülkede yaşıyorsun Almanya'da filanmısın.

Misafir

Siz böyle terbiyesiz hitabete alışkınsınız zamanında tayyip içinde ağza alınmayacak sözler söylüyordu değil mi.

Misafir

Bunları ispat edemeyen Alçaktır,Şerefsizdir, Namussuzdur dedi siz hangi kategoriye giriyorsunuz. Bir andavallı da çıkmış 15 Mayıs'ı 15 Temmuz yapmış. ya sizinle aynı havayı solumak bile asılında haram.

Misafir

Alo yanlış yere yorum yapmışsın.

Turgay

Alışmışsınız istediğinizi içeri atıp istediğinizi dışarı çıkarmaya ya.Muhalefetin içeriden birisini dışarı çıkarma ihtimali var mı daha doğrusu siyasilerin adalete baskı yapmaları düşünülebilir mi? Adam suçlu ise verin cezasını açılım sürecinde el ele kol kola olan benmiydim.Ayrıca bize bir şeyin battığı yok ama senin bu kadar zoruna gittiğine göre size epey bir şeyin battığı kesin.

Misafir

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar kardeşim. ama sen doğrular ısöylemeye devam et. BEN 15 TEMMUZDA BAŞBAKAN OLACAĞIM cıları çıldırtmaya devam et.

MİSAFİR

İNCE DEMİRTAŞ MERAL AYNI YERE ÇALIŞIYORLAR MİLLET UYANIN ARKALARINDA ABD VAR FETÖ VAR PKK VAR HAA BİRDE GERİDEN AYDIN SAHTE ÇAĞDAŞ DİPLOMALILAR VAR TANIYIN BUNLARI UYANIK OLUN ALLAH AŞKINA

Burdayiz.

İyide Demirtaş nasıl tek başına heykel diksin, ablası abisi yardımcı olmak istiyor.

gencoglu

fetö=meralcilere soruyorum lütfen yüreği yeten cesareti olan cevap versin ama amasız ama bahanesiz ama kıvırmadan. bu fetö=meral bakanlık yaparken darbeci hain sözde paşanın biri bu merale ki çok ağır namus lekesidir "GELİRSEM ORAYA SENİ BAKANLIĞIN BAHÇESİNDE YAĞ.. KA.....ĞA OTURTURUM DİYEREK ADETA NAMUSUNU KİRLETMİŞTİR. ve işin çok ilginç yönü ise fetö=meral mahkemede bu kişi hakkında değil davacı olmak şikayetçi bile olmamıştır NAMUSUNA DİL UZATAN BU NAMUSSUZA HADDİNİ BİLDİRMEMİŞTİR. KENDİ NAMUSUNA DİL UZATANLARA HADDİNİ BİLDİRMEYEN MERAL ÜLKENİN NAMUSUNU NASIL KORUYACAK HEYY SİZE SORUYORUM YÜREĞİ YETEN CEVAP VERSİN?

Misafir

Senin sinir sistemin bozulmuş, bir doktora görün.Kaybetme korkusu insana neler söyletiyor.Anlaşıldı artık, gidiyorsunuz...

TACETTİN

BUNLARA HER ŞEY BATAR SY BAKANIM AMA ŞEÇİMDE BU MİLLET KESİKN BUNLARA BATAR İNŞAALLAHHH

gencoglu

Süper ötesi bir yazı olmuş Sayın Özışık elinize sağlık bu yazıya karşı çıkanlara bakıyorum öyle saçma öyle kıvırarak bahanelerle karşı çıkmışlar ki akıl olmadığı akılsız oldukları aşikardır ZAVALLI AKLILSIZCIKLAR KEŞKE DÜŞÜNEBİLSEYDİNİZ KEŞKE DERS ALABİLSEYDİNİZ

Misafir

Hep öyle olur zaten doğruyu duyunca gider edebiyatı yaparsınız zerzevatçı

Misafir

Ayıp mı ??? Sayın Soylunun söylediği en masumhane söz bu niye dicen sizin savunduğunuz kişilerin sözlerinin yanında çok masum kalır.... yok birilerinin altına yattı kadın bakanınız bilmem ne laflarını unutmadık eyyyyy.... daha neler neler... konuşturmayın şimdi beni. konuşursam burda yayınlanmaz.

gencoglu

SEÇİM YARDIMI ALMAMIŞ BİLDİĞİM KADARIYLA PEK ZENGİN DE DEĞİL OZAMAN BUKADAR PARTİ ÖRGÜTLENMESİNİ HANGİ PARAYLA YAPIYOR? BU MİTİNGLERİ SEÇİM BÜROLARINI ARAÇLARINI BU PAHALI MASRAFLARI NASIL KARŞILIYOR? tabiki FETÖNÜN FİNANSMANIYLA YAPIYOR TÜM BUNLARI