BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Soylu: Zararı devletimiz karşılayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selin vurduğu Ordu'da incelemelerde bulundu. Can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Soylu, tüm zararın devlet tarafından karşılanacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
hakkı

Hakkari bizim, Orduda bizim, Rizede bizim, Antalyada bizim, Artvinde bizim, Midyatta bizim, Edurne Uzunköprüde bizim, Diyarbakır Surda bizim devletin asli görevidir vatandaş elde olmayan nedenlerle zara uğradığı zaman vatandaşa yardım etmek. ama görüyorum ki nerede ne kadar; chpli, dhkpcli, hdpkklı ve amerikadaki papaza tapan maklubeci ve bilimum vatan haini varsa dolmuş yorum yapıyorlar.

Misafir

siz önce kaçak kullandığınız elektriklerin parasını ödeyin...

fikret boduroğlu

devlet niye karşılasın.ben niye ödeyeyim.sigortaları yokmu.geliş güzel yapılaşma sonucu böyle olur.imar affı yapanlar,siyasetçiler bu işin sorumlularıdır.doğa katliamı yapılırsa olacağı budur.

Misafir

sel felaketi olan ordu merlkez,ilçe ve köylerdeki yerersiz altyapı zararlarını da ,akp kendi cebinden karşılasın.

Misafir

sen kimsinki insanların yorum ve görüşlerini okuyup onları hain olarak damgalıyorsun densiz.. naptılar sadece hükümet politikalarını eleştiriyorlar ki olağan normal birşey şimdi şu moda oldu hoşa gitmedimi hemen hain ilan et sustur vay beee

Misafir

Yorumları okuyunca memleketimde ne kadar hain var bi kez daha anlamış oldum.ALLAH Devletimizin yardımcısı ılsun.

Misafir

Kelin kafasina ilaci olsa önce kendisine sürer. Nereden alip Orduya verecen. Örtülü ödenek? Ihmali olanlarida bilsin bu millet

Misafir

kimsin sen kimsin seeenn kimsin beee ne hakla haa

Yusuf

Hükümet parayı kimden alıyor akıllı

Yusuf

İhaleleri verdiğiniz firmalar ödesin benmi yaptım o yolları yeter artık

Misafir

Bu tür söylemler çok tehlikeli sayın misafir ne demek karadenize çalışıyor sen gel şırnak,cizre,kızıltepe,mardin,diyarbakır,van ve diğerler şehirlerimize bir bak nasıl yatırım yapılmış gör.bir başkasıda derki o zaman dogu ve güneydoğuda 50 yıldır kullanılan kaçak elektrik bedelinin sadece 1 aylık tutarı karadenizli vatandaşlarımızın tüm zararını giderir.

Mmmm

Benden alınan vergiler ile bunların zararlarının karşılayacaksınız haram olsun 25 yıl önce Lice'de deprem oldu zararımız karşılanmadı

Misafir

DEVLETIN METELIGE KURSUN ATAR BE YA SÜLEMAN.

kundemacı

Zararı hükumetimiz karşılayacak diyor. Eğer hükumet karşılayacaksa eyvallah. Ancak bizim vergilerimizden oluşan bütçeden karşılanacaksa. Zarar gören binaların imar kanununa uygun olarak yapılıp yapılmadığı araştırılarak; imar kanununa uygun yapılanlara ödeme yapılması; imara uygun olmayanlar beş kuruş ödenmemesi gerekir. Ancak hükumet tarafından ödenecekse kime öderse ödesinler.

MİSAFİR

BU DEVLET ZATEN KARADENİZE ÇALIŞIYOR

Misafir

PATRONLAR YOLUNU BULDUKÇA, SULAR YOLUNU BULAMAZ HALE GELDİ

  • 1