BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67

Soylu: Avrupa'ya ve ABD'ye kapak olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'ta Muratpaşa Bilgi Evi'nin açılış töreninde konuştu. İsim vermeden HDP'yi eleştiren Soylu, bölgeden oy alanların milletin vergileriyle alınanları örgütün hizmetine verdiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
hasan

memlekette devlet terbiyeside kalmadı artık

Hakkı ARAR

Temelim mezar taşında şöyle yazıyormuş: Furdi, furdi, furdi, furdi, furuldi. El F... İçişleri bakanlığındaki haberler de böyle. Vurulduk, ama vurduk, vurduk, vurduk.

SÜMEYYE ERDOĞAN

derhal partilerden, tvden, basından israilci, barzanici, pkklı tüm kürtler ve destekleyen diğer etnikler temizlenmelidir. ha bunlar ha fetöcüler aynı yerden atılmış tohumlardır, Türkiye için dinamittir.

Fatih

He He. Bakalim bu halki daha nasil uyutabileceksiniz. Dibe vurup halk uyandiginda size ne yapacak cok merak ediyorum.

Mem

Sizde milletin vergileri ile fetoyu ne kadar beslediniz şimdi de cemaat gruplarını bekliyorsunuz

xbey

neyin kapağı dolar senin dört katı olmuş... zamlar uçmuş...

İşte reis.

Suleyman Bey gercek bir vatanseverdir ve gercek bir liderdir. Akp de bi adam soyle deseler Sn.Suleyman Soylu derim. Muhsin yazicioglu, recep yazicioglu, suleyman soylu. Soylediklerimin yukarida soykedikleriyle ilgisi yoktur. Guneydogu'da verdigi mucadele herseyin ustundedir.

herşey yapaylaştı::

Pardon,bizde birlik mi var,referandumda hayır diyenleri hain ve terörist ilan etmiştiniz.!!kendi adamlarınızı bile halka rağmen,tehditle istifa ettiriyorsunuz.Taksimde ağaçlarımızı kesmeyin diyen gençlere de hain dediniz,şimdi İstanbula ihanet ettik deniyor.İstanbulun çevresi de katledildi,doğası bozuldu,şimdi kanal İstanbulla Boğaz da bozulacak,doğayı ve doğalı bozarak nereye kadar gidilecek???

adnan

biride çıkmış bugün bizde her şey istişare ile karar alınır. sanki görmüyok hallerini

TÜRKÜM:

ZAHİT Efendi Sen Türkiye'deki Olaylara Fransız Kalmışın

Zahit

Ne kadar büyüdüğün belli? Milleti kandır. Tüm Dünya'da tecrit olmuşsun. Kerkük'ü İran'a kaptırdın. Eti Sırplardan, samanı Bulgardan alıyorsun. Türkiye hukuk devleti açısından tüm Dünya'da sondan üçüncü... Sen daha büyümeden bahset, soyluuu

  • 1