BIST 10.323
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.405,77

Sosyal medyada patladı gitti! Erdoğan Gülen'i idam ederse...

Diriliş Ertuğrul'daki idam sahnesi montajlanarak Fethullah Gülen yerleştiriliyor.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
el pedro

ileri demokrasinin fazileti bunlar hani her türlü düşünce serbestti eyleme dönüşmediği sürece, kaç silah bulunmuş bu her devrin gülünde kaç kişiyi öldürmüş her gün şehitler geliyor millet makam kendi sevdasında sınır diye bişey kalmamış ortada devlet varolma savaşı veriyor dünya devletiydik dünya liderine sahiptik kurtlar vadisiyle ertuğrul dizileriyle milleti uyuttuk şimdi yusuf yusuf diyorlar gülüyorum ama acı acı gülüyorum.

Misafir

bu ülkeye en çok kimin zararı var.

SOSYAL DEMOKRAT

gıcık oldugumuz devlet işin başındaysa otomatik olarak safımız bellidir.

börteçine

14 yıldır birlikte yüründü ne istedilerse verdiler milleti kurtlar vadisi ertuğrul benzeri filmlerle yanılttılar devleti şirket yönetir gibi yönettiler devletin borcunu üçe katladılar ne var ne yok sattılar pasta paylaşımda sorunlar çıkınca birbirine düştüler olan millete oldu ortada ne devletin ağırlığı kaldı ne demokrasi kaldı avunmayı bırakın artık ey millet gerçekleri görün artık.

Misafir

al birini vur öbürüne.

OLMAMIŞŞ

BEN KANKA DEYİP SARILACAKLAR ZANNETTİM.!!!!

türkiyemmmmm

ALLAH IN emri müslümanı vur he vatana ihanet et he amerikanın yetistirdi g,i fetö bize müslümalığı ögretececek amerika hangi müslüman ülkeyi korumuş bizide koruya aklınızı başnıza alın sadece bizleri biribirimize düsrmek kendinize gelin birlik beraberlik olalım bu vatan bizim hepimizin oyuna gelmeyin işin işnde amerika varsa hayır yok bu işde

FİDAN

nerde o günleerr...keşke elektirikli sandalyede idam etseler daha rahaTLARIZ VALLA..Bİ YAKALANSA.

hidir

o zamana gadar erdoğanı vururlar. vurulması gerekiyor, Allahın emri bu. hiç boşuna çemkirmeyin, biliyozda gonuşuyoz. siz islamı değiştiremezsiniz.

  • 1