BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,74
ALTIN 2.411,07

Şortlu kıza saldırı davasında flaş karar!

İSTANBUL Pendik'te minibüste şort ve dekolte tişört giydiği için saldırıya uğrayan Asena Melisa Sağlam’a saldırı davasında karar çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
aydın

bu ülkede hukuk kalmamıştır

vatandaş

hani insanlar özgürdü hani nerde demokrasi hani nerde kim ne giyerse giysin bizim derdimiz işsizlik

Misafir

ah türkiye vah türkiye kılıçdaroğlu boşuna ADALET demiyor

Misafir

adalete bak yokki göresiniz

vatan

adaletin olmadıgı belli olsaydı böyle şeyler olmazdı

ÜĞÜR

MAHMUDO SEN VE SENIN GIBILER ŞEKIL VE GIYIM KUŞAM IRKCISI SININ GIBILER DUNYANIN VIRUSLERIDIR SENIN GIBILER DÜYADEN TEMIZLENMEDEN BU DÜNYA RAHAT ETMEZ

Misafir

Oh ne güzel adalet yarında başka biri başörtülüyü darp eder onuda bırakırlar akp ile yoka devam

Misafir

şorlu bayanı darp eden zorba,önce göstermelik olarak tutuklandı.ardından jet hızı ile serbest bırakıldı. türkiye de ,zorbalara her yol açık.köpekleri saldılar,mağdurları bağladılar.işte, türk yargısının yeni marifeti.

Misafir

bu ceza az savci ve hakimlerimize rica ediyorum 20 yil verin ibret olsun birde bunlari ceza evinde calistirin yan gelip yan yatmasinlar AB oldugu gibi calistirin ibret alem olsun 20 yil verin ne haki var sort gimis o alcaga ne? ben bir erkek olarak 20 yil verilmesinden yanayim

salhor

Gâvuru öldür, hakkını yeme. Oğlan suçlu. Hakikaten elalemin "anasının kızı"na kimse karışamaz. Ama bunların gerçekten ebeveynleri yok mu veya bunlar kör mü? Erkek milletinin, sundukları dişil enstantanelerle çok fena halde tahrik olabileceğini hesap etmiyorlar mı? "Gözü bakar, gönlü çeker; defolur gider"cilik her zaman sökmez. Kaldı ki bu saldırgan, gerçekten cinsel tacizde bulunmamış.Şaşıyorum, fakat gerçek bu.

Mohmudo Pasha

Aaaa asmamışlar mı, yada çarmıha germemişler mi, en azından sakat falan bıraksalardı, kutsal şorta laf etmek kimin haddine, şortuma donuma atletime külotuma laf ettirmem, çağdaşlık putuma dokundurtmam. Bu adam ölmeden putum huzura ermez!

Misafir

3 YIL 4 AY 40 AY YAPAR.NASIL BIRAKILDI Kİ..

  • 1